” Aduh, kelakar lah Kak Lina. Masuk air jer. Laki dia pun layankan jer.. “

Video Elly Mazlein Masak Nasi Ayam Bersama Suami, Cikgu Azlan Buat Ramai Terhibur. Wah, Romantik Juga Papa Awan Nano Di Dapur !!

Sebut sahaja nama Elly Mazlein pasti ramai mengenali beliau yang merupakan seorang pelakon, pengacara dan penyanyi. Elly yang lebih mesra dengan panggilan Kak Lina P0m P0m kini lebih aktif dalam lakonan dan pengacaraan berbanding nyanyian.

Elly dahulunya seangkatan dengan penyanyi Liza Hanim dan Dato Seri Siti Nurhaliza pada awal kemunculan beliau di dunia seni. Walaupun begitu Elly masih mampu mengekalkan popularitinya sehingga kini dan ia dapat dilihat di laman Instagramnya yang mempunyai ramai pengikut.

Elly kini sudah berkahwin buat kali kedua dengan seorang guru bernama Azlan. Melalui perkahwinan beliau yang pertama, Elly dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Puteri Sara Sefhia yang kini berusia 4 tahun. Elly merupakan selebriti yang jarang berkongsi kisah anaknya kepada umum.

Menerusi akaun Instagram, Elly memuatnaik sedikit sedutan video beliau masak nasi ayam bersama suaminya, Cikgu Azlan. Elly berkongsi resepi mudah cara untuk memasak nasi ayam dan peminat boleh menonton video penuh di saluran YouTube Dunia Elly Mazlein.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen suka melihat gelagat Elly di dapur. Sambil masak sambil menghiburkan. Antara komen-komen mereka :

” Aduh, kelakar lah Kak Lina. Masuk air jer. Laki dia pun layankan jer.. “

” Hahahaha… pas bye2 papa awan nano… lupa kejap nak ckp ape.. “

” Hmmm daaappp daaapp nasi ayam kakak lina.. harini kita buat bihun tomyam jer .. syukur lah tu di musim pkp ni… “

” Haha lawak laa kak Lina… moga kkal bhgia hgga ke syurga.. “

” Sooo cuwittt papa n mama mung..btw sy pun ada share resepi nasi ayam juga.. cara sy dgn kak lina xsama sbb resepi nk masak nasi ayam ada bnyak cara kan. “

” Hahahah aaduiii kak lina niihh awat comei sngttt.. “

” Sweetnya pasangan sejoli kak Lina pom-pom.. “

Amboi, sweet sangat Elly dan suaminya memasak bersama-sama. Inilah masa yang sesuai untuk suami dan isteri sama-sama menolong antara satu sama lain menguruskan rumah tangga. Semoga Elly dan suami sentiasa berbahagia dan jodoh berkekalan hingga ke Jannah.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG dan YouTube Elly Mazlein by Berita Kopak 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..