” Jarang-jarang tengok Radin sweet. Cantik sungguh kekasih hati tu.. ” – Netizen

Radin Era Kongsi Gambar Kej0tan Ulangtahun Kelahiran Untuk Kekasihnya, Azlina Idris. Halah Halah Romantis Sangat Radin Rupanya. Wajah Azlina Pun Cantik, Sepadan Sangat !!

Bagi pendengar setia stesen radio Era FM, suara salah seorang penyampainya iaitu Radin bukan asing lagi. Radin atau nama sebenarnya Radin Amir Effendi sudah beberapa tahun berkhidmat di stesen radio itu. Selain sebagai penyampai, Radin juga sering menjadi hos majlis-majlis khas antaranya majlis persandingan Mira Filzah baru-baru ini.

Meninjau akaun Instagram Radin, telah dikongsikan beberapa keping gambar Radin bersama kekasih hatinya, Azlina Idris. Radin yang sudah lama menjalin hubungan cinta dengan Azlina membuat kej0tan menaiki belon udara sempena ulangtahun kelahiran Azlina.

Bagi pengikut Radin, pastinya pernah melihat wajah Azlina dikongsikan sebelum ini namun tidak kerap kerana kebanyakan posting Radin semuanya berkaitan kerja dan dirinya. Radin turut menulis ucapan khas untuk kekasihnya ini dan menyifatkan dirinya memiliki gadis terbaik di sisi.

Melihat gambar-gambar yang dikongsikan ini, wajah keduanya terpancar rasa gembira dan bahagia bersama. Radin pernah berkata kepada portal Berita Harian sekitar Februari lepas bahawa majlis perkahwinan mereka terp4ksa ditangguhkan demi untuk memberi perhatian kepada ibu Radin yang uz0r.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar Radin bersama Azlina dalam belon udara panas ini menarik perhatian peminat. Alahai sweet sangat beri kej0tan pada buah hatinya dan antara komen-komen peminat :

” Wow, sweetlah bang Radin. saya ingat saya sweet, awak lagi sweet pak syeikh.. Sama cantik sama padan la.. muka nampak nak sama.. “

” Happy Birthday, she’s so pretty. Happy birthday Azlina Idris. Untung dapat b0yfren yang too sweet sangat ni.. “

” Tak pernah tak romantik. Manis sangat boleh pot0ng kaki ni gambar dengan caption awak Radin.. so sweet.. “

” Waa sweetla bang Radin. Jangan simpan lama-lama bagi halal cepat-cepat. Tak sabar nak tengok korang naik pelamin.. “

” Happy birthday dikna. sweetnya abam maneh.. jarang-jarang tengok radin sweet. Cantik sungguh kekasih hati tu.. “

” Baru tau adik sesuwit ini, tahap pot0ng kaki ni. Why bersemut sangat ni bang Radin. semanis kurma, sama cantik sama padan. Makwe cun la abang Radin.. Pleasee cepat skit kahwen radin.. “

” Manis tanpa semut.. Menyeng4t. bau nasi minyak. Alahai berduy0n-duy0n semut datang kat skrin hp ni.. “

” Alololo sweetnyaa.. happy bday again Azlina. This year naik balloon sama2, next year naik pelamin pulak lahh .. hehehe Ameen.. “

Sama cantik sama padan, pastinya peminat Radin tidak sabar menanti untuk melihat Radin melangkah ke alam perkahwinan. Apa pun, selamat ulangtahun kelahiran untuk Azlina dan semoga semua impian dan harapan dimakbulkan Allah. Semoga dipermudahkan untuk ke jinjang pelamin Radin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Radin Era

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..