” I’m scre4ming, so cute. I pun rasa nak nang1s part last tu.. ” – Netizen

Video Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Ridza Diuji Sejauh Mana Mengenali Pasangan Dalam Cittabella September 2020. Edisi K0rek Rahsia Loving Couple Tapi Part Last Tu Seb4k Tengok Respon Zahirah. Mommy To Be Is Touching !!

Pasangan romantis Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson berkahwin pada Februari lalu dan bulan lalu peminat mereka telah berkongsi berita gembira mengenai kehamilan Zahirah. Zahirah ketika itu sudahpun hamil 6 bulan dan ianya langsung tidak disedari umum.

Tidak hanya Aiman dan Zahirah, malahan peminat adalah yang paling gembira dan tidak sabar untuk melihat cahayamata pertama mereka. Zahirah juga ada berkongsi video reaksi Aiman di saat Zahirah menunjukkan keputusan ujian kehamilannya dan airmata Aiman gug0r juga kerana terharu dan bersyukur atas rezeki daripada Allah ini.

Kini Zahirah sudahpun memasuki 7 bulan usia kandungannya. Zahirah kini kelihatan semakin berseri-seri malahan semakin kelihatan cantik semenjak hamil. Zahirah yang bertubuh tinggi lampai ini sudahpun mula kelihatan baby bump nya walaupun agak kecil.

Menerusi akaun Instagram, Zahirah telah berkongsikan satu video yang memperlihatkan Zahirah dan Aiman dalam slot Majalah Cittabella edisi September 2020. Mereka yang ditanya beberapa soalan untuk menguji sejauh mana mereka mengenali dan mengingati moment penting dalam kisah cinta mereka.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Ft. Aiman & Zahirah @louisvuitton @cittabellamalaysia

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Aksi romantis pasangan Aiman dan Zahirah ini menghiburkan dan mencuit hati. Jawapan yang diberi oleh kedua-duanya juga menunjukkan mereka amat mengenali antara satu sama lain. Antara komen-komen peminat :

” The way aiman looked at her and the way zahirah looked at him. Gosh It was LOVE. while me still waiting very patiently for the ONE.. “

” You both are so soft, so cutenesses.. Aaaah sweetness overload. Im gonna cry too.. ”

” I’m screaming, so cuteeee. I pun rasa nak nang1s part last tuu. Love love love it.. “

” My favourite couple, perfect for each other.. Loving couple love sangat tengok. Sweetness overload.. “

” Dengan i yang takde kena mengena pun berkaca¬≤ mata ni apoo . Moga bercinta hingga ke Jannah.. “

” I gonna cry too. Yg last part tu.. Sweet sangatt laa you both, sukaa tgk.. U 2 always enjoy n supporting each other, aghh love it.. “

Comel sungguh tengok aksi mommy dan daddy to be ini. Walaupun ada beberapa soalan yang bercanggah jawapannya, sweet mereka itu boleh tahap pot0ng kaki, memang ‘bersemut’ betul. Apa pun, semoga kebahagiaan pasangan ini berkekalan hingga ke hujung ny4wa dan gembira selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..