” Ini lah anak kambing Babaaaaaa.. ” – Sharnaaz Ahmad

Sharnaaz Ahmad Kongsi Video Anaknya Jebat Jayden Menari Ikut Lagu Yang Dinyanyikan Olehnya. Alahai Pandai Betul Jebat Menari Walaupun Baba Punya Lirik Ke Laut, Comel !!

Sharnaaz Ahmad adalah artis serba boleh yang berbakat besar. Sering membawa watak-watak yang serius di kaca televisyen, namun dalam realiti kehidupannya, Sharnaaz cukup mesra terutama dengan anak kesayangannya yang bernama Jebat Jayden.

Jebat seringkali muncul di akaun media sosial ibu bapanya dan juga akaun yang diwujudkan khas untuknya. Gelagat comel Jebat meraih perhatian pengikutnya dan sering mendapat puluhan ribu view di instagram miliknya. Tidak hairanlah Jebat juga dikenali ramai kerana gelagatnya yang comel.

Walaupun sudah berp1sah dengan bekas isterinya Noor Nabila, namun Sharnaaz tetap meluangkan masanya dengan Jebat. Seringkali dikongsikan video dan gambar Jebat bersama Sharnaaz melakukan pelbagai aktiviti bersama. Bertuahnya Jebat mendapat ayah macam Sharnaaz.

Baru-baru ini Sharnaaz ada berkongsi video nyanyiannya bersama aksi gembira Jebat. Bukan main suka ya Jebat, berpusing-pusing menari. Nama baba juga yang disebut masa lagu ‘kambing’ tu. Nampak sangat keakraban Jebat dan babanya, kasih yang tiada penghujungnya.

Ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian Sharnaaz mendapat pelbgai reaksi kepada peminatnya. Antara komen-komen netizen :

” Cepat sambung “papa” hang ni lawak la Jebat.. “

” Once jebat said Babaaaaaaaa have my whole heart.. May Allah bless this two father and son bond.. “

” Pandai nya dia.. loveyouu baby.. Bahagia tgok dia happy yeayyg.. “

” Alhamdulillah Jebat tak putus kasih sayang. Both of u r a great inspirations how a child should be brought up even when the parents r not together. InshaAllah ada lah Jodoh nanti. Rahsia ALLAH.. “

” Walau pon lirik semua kelaut, baba hang tetap sempoii jebat… Elok je dia sambung anak kambing “babaaaaa”.. “

” Sukanya tengok gelagat jebat. Comel n lucu.. Rasanya aku ingin sekali punya anak lelaki seperti jebat, sehat terussss ya jebat..”

Pastinya video Sharnaaz dan Jebat sering dinantikan oleh semua peminat khususnya lebih-lebih lagi video Sharnaaz melayan Jebat dengan penuh rasa sayang. Semoga kasih antara ayah dan anak ini kekal sampai syurga. Jebat jadi anak yang baik yer.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..