” Sayang sangat dia dengan ibu, terpaksa tolak tepi sekejap SOP, hahaha.. ” – Netizen

Zarina Zainuddin Kongsi Video Anaknya Azal, Tidak Mahu Duduk Bersebelahan Dengan Dirinya Kerana Menjaga Penjarakkan Sosial Buat Ramai Terhibur. Alahai Comel Jer Dia Pujuk Ibu !!

Sering kali berkongsi video mengenai anak kembarnya, akaun Instgram milik pelakon Zarina Zainuddin sering menjadi perhatian ramai. Ramai yang kagum akan Zarina, seorang ibu yang bekerjaya dan dalam masa yang sama menjaga  dua orang anak  yang menghidap aut1sme.

Hanya yang mempunyai anak istimewa sebegini akan merasa apa yang dilalui oleh Zarina. Namun ketabahan, kesabaran dan kecekalan yang ada pada Zarina, dia tidak pernah put0s asa untuk sentiasa memberikan yang terbaik buat anak-anaknya itu.

Muhammad Razail Azrai yang disapa Azil dan Muhammad Razal Azrai (Azal) kini sudah berusia 24 tahun. Pasangan kembar ini sejak berusia 3 tahun lagi menghidap aut1sme. Namun kedua-duanya mempunyai perwatakan yang berbeza dimana Azil tidak mampu bercakap manakala Azal pula mampu bercakap dan bijak menguruskan dirinya jika dibandingkan abangnya.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram, Zarina telah berkongsi satu video terkini yang telah memaparkan gelag4tnya Azal. Dalam video itu, Zarina telah meny4kat anaknya itu dengan bertanyakan kenapa Azal tidak mahu duduk bersebelahan dengan dirinya.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Reaksi Azal dengan menunjukkan satu gambar menerusi telefonnya kepada Zarina bahawa dia perlu menjaga ‘sosial distancing‘  buat ramai terhibur. Antara komen-komen para netizen adalah :

” Alaa… Si4n dia nak jawab, comel.. Serba salah dia, syg ibu tp nk kena social distancing. Kat luar mmg kena social distancing ye ibu.. Tu maksud yg Azal nak sampaikan..  Syg sgt dia dgn ibu, tpksa ‘tepi’ sop jap.. “

” Lucu pulak Azal ni tapi dia faham maksud penjarakan. Patuh lada arahan.. “

” Naik kereta lain .. Jgn laa jgn laa haha comel.. “

” Haha comey Azal, dgn ibu pn jga jarak.. Comel Azal, bagus ikut sop.. “

” Nmpak kasih syang kat situ, manjaa. Jnganlah ibu jnganla.trus bngun dekat ke ibu.. “

” Bagus tuu Azal patuh pd arahan… Dia tak0t tuu sbb mkn kt luar, good boy… Ibu patut bangga tau.. “

Alahai comel jer Azal puj0k ibu yer. Namun sikap Azal tu harus diberi pujian kerana dia sangat mematuhi akan SOP yang ditetapkan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga anak-anak Zarina ini sentiasa diberikan kesihatan yang baik selalu dan menjadi anak yang soleh buatnya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainuddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..