Connect with us

Artis / Selebriti

” Humble tak melenting langsung sebab tu ramai yang minat MK dan wife.. ” – Netizen

Dikec4m Kerana Tidak Pakai Seat Belt Dalam Video Sebelum Ini, MK K-Clique Tampil Buat Permohonan Maaf Terbuka Atas Kekhilafannya Dan Isteri. Bagus MK, Tak Melenting, Mengaku Salah Sendiri. Tenang Sahaja Tutur Katanya !!

Beberapa hari yang lalu, MK K-Clique ada berkongsikan video menyakat isterinya Siti Hajaar yang sedang memandu kereta. ‘ Membul1’ Hajaar dengan mengatakan Hajaar adalah driver barunya, perkongsian itu mendapat perhatian daripada ramai.

Di sebalik gurauan MK dan Hajaar, ramai yang memberi kec4man kerana MK dan Hajaar tidak memakai tali pinggang keselamatan. Ianya menjadi pendebatan hebat di kalangan warganet dan MK terpanggil untuk membuat video kali ini.

Menerusi akaun Instagram MK K-Clique, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan MK memohon maaf kepada semua kerana menunjukkan contoh yang tidak baik. MK secara terbuka menerima segala teguran yang diberikan dan mengakui itu adalah kes1lapannya.

Kata MK, salah tetap salah dan dia berharap agar permohonan maafnya ini menjernihkan keadaan. MK juga berharap agar kekhilafannya ini akan menjadi pengajaran dan pedoman kepada orang lain juga agar sentiasa mementingkan aspek keselamatan.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh MK ini sehingga kini telah pun meraih lebih 16 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” You are the best MK & wife.. hairiwhuut we love you.. MK fames sbb tu xleh salah sikit kena aje. Sabar ya Mk apa2 pun trbaik sbb menerima.. ”

” Respect sbb tu x heran kalau ramai yg meminati dan mengagumi MK n wife. ini salah satu asbabnya , walau apa pon yg baik tu dari allah yg buruk tu dari diri kita sendiri.. ”

” Humble siut.. tak melenting.. bagus btl dak mk ni.. satu2 Allah angkat darjat dia.. xpe ada hikmah.. saluteeee.. ”

” Mantap lah MK macam ni lah idola saya stay humble semoga rumah tangga MK kekal till jannah amin.. ”

” Takpe la… xde yg sempurna pon… janji kite sedar kesalahan kite dah memadai. kita belajar dri kesilapan k.. ”

” Bagus MK ni, kita manusia tak sempurna.. Santai je okey.. janji kita sedar kes4lahan kita dah memadai.. ”

” Sokay MK … Manusia tak sempurna, ramai je buat Benda yg sama .. apa pun takecare.. kirim salam pada Hajaar.. ”

Tindakan yang cukup profesional dan tak mudah melatah membuatkan semakin ramai yang respect terhadap MK. Benda pun sudah terjadi dan semoga ianya menjadi pengajaran untuk masa akan datang. Tahniah MK kerana berani berhadapan dengan kes1lapan sendiri dengan cukup tenang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MK K-Clique

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT