” Hopefully perasaan mama sama aku rasa waktu mama belikan basikal dulu.. ” – Fizo Omar

Fizo Omar Berikan Hadiah Istimewa Buat Ibu Tersayangnya. Terpancar Kegembiraan Di Wajah Seorang Ibu. Tapi Nampak Macam Cik Yam Je Yang Terlebih Happy !!

Kasih ibu membawa ke Syurga, malah doanya juga tiada hijab. Sebagai anak, kita perlulah sentiasa menghargai akan peng0rbanan ibu kita. Biar m1skin harta, jangan m1skin kasih sayang. Selagi nyaw4 dikandung badan, sayangi dan hargai lah ibu kita.

Begitu juga bagi pelakon terkenal, Fizo Omar, kasih sayangnya yang ditonjolkan kepada ibunya sering kali mendapat pujian ramai.  Malah tinjauan di akaun Instagram Fizo telah berkongsi beberapa gambar dia bersama anaknya, Wan Maryam dan ibunya, Hasnah Jidin.

Berkongsi saat indah Fizo telah menghadiahkan sebiji basikal elektrik buat ibunya. Terpancar wajah kegembiraan ibu Fizo setelah mendapat hadiah daripada Fizo. Tulis Fizo, dia berharap hadiah yang diberikan kepada ibunya itu menggembirakan hati ibunya seperti dia gembira mendapat basikal baru ketika kecil dahulu.

Kongsi Fizo lagi, impian untuk membeli phone 12, PS 5 biarkan dahulu kerana bagi Fizo membuat ibunya gembira boleh membawa ke surau, semakin kuat ibunya berdoa untuk dirinya dan makin bertambah rezekinya. Bah kan apabila dimurahkan rezeki, segala urusan Fizo akan dipermudahkan.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian oleh Fizo itu turut mendapat perhatian ramai. Di ruangan komen, ramai yang memuji akan sikap Fizo terhadap ibunya  dan turut mendoakan semoga Fizo dimurahkan rezeki. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Alhamdulillah.. Smoga mama Fizo sntiasa diberi kesihatan slalu.. Bahagia tengok anak beranak ni bersama-sama..  “

” Alhamdulillah, anak yang soleh, dahulukan ibunya, bahagiakan ibunya, semoga Fizo dimrahkan rezeki.. “

” Untung Fizo, masih dapat berbakti pada ibu, bagus hargai pengorbanan ibu, tgk ceria jer muka mama Fizo dapat basikal.. “

” Alahai comel betul Cik Yam tu, betul dia lagi seronok daripada nenek dia, hehe nanti nenek blh bawa cucu jalan-jalan dgn basikal baru.. “

” Mahal tak Fizo basikal tu.. Teringin jga nk beli utk org tua, alhamdulillah seronok tengok cara Fizo bahagiakan mama.. “

” Alhamdulillah… Fizo  always happykan mama.. Semoga dimurahkan rezeki sokmo, habislah mama tak lekat rumah, hahahha.. “

” Anak yang terbaik, patut dijadikan contoh, zaman sekarang jrg nk tgk anak laki dapat layan ibu mereka seperti ini, sbuk hal lain.. “

Benarlah, keberkatan rezeki, kebahagian yang dikecapi adalah berkat doa seorang ibu. Alhamdulillah seronok tengok cara Fizo bahagiakan ibu tersayangnya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Fizo sentiasa dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang soleh buat ibunya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..