“ Happy sangat ni, so cute. Sedap sangat ke nasi tu sayang.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Tya Arifin, Azzahra Jiwa Asyraf Yang Mendapat Nasi Buat Peminat Terhibur. Sukanya Dia Dapat Makan. Alahai Ara, Comel Betul Dia !!

Azzahra Jiwa Asyraf atau dengan mesranya dipanggil Ara dalam kalangan peminat merupakan anak kepada Tya Arifin dan Asyraf Khalid. Ara juga mempunyai pengikutnya yang tersendiri di Instagram dan sering mendapat perhatian seperti mana abangnya, Arif Jiwa Asyraf.

Meninjau ke akaun Instagram azzahrajiwaasyraf, satu perkongsian video Ara yang ceria ketika berada di kedai makan telah meraih tumpuan peminat. Gelag4t Ara yang comel ketika duduk sambil makan di atas kerusi khas kanak-kanak itu buat ramai ger4m dengan kecomelannya.

Ara yang mengenakan baju merah jambu nampaknya begitu gembira berjumpa dengan makanan.  Jelas kelihatan reaks1 wajahnya yang teruja sebaik sahaja memasukkan nasi ke dalam mulut. Bukan sahaja sekali, tetapi berkali-kali Ara melakukannya dengan gelag4t ceria yang sama.

Keterujaan Ara ketika mengunyah nasi ke dalam mulut kelihatan begitu lucu dan comel sambil mengerak-gerakkan tangannya ke atas. Ara sememangnya seorang anak yang ceria dan telatahnya itu membuatkan sesiapa sahaja terhibur melihatnya.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Ramai yang suka melihat gaya Ara makan dan memujinya seorang anak yang comel dan pandai. Ada juga yang mengatakan Ara juga seperti mereka apabila bertemu dengan makanan. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Alah cutenye.. sama laa kita klu tak dapat nasi mau kemur0ngan.. Comel nye ara dah macam anak patung berg0yang.. nape omey sgt ni.. ”

“ Girl kan… Mesti la happy masa makan.. Luv u bby..  omg so cute.. Hahahaha kenapa ara comel sangat.. Ara yg senantiasa ceria.. Sama la kita ara.. ”

“ Kemain sitemb4m ni.. Masya Allah, lucunya ara.. Anak cantiiiik.. Senang hatinya.. bahagianya.. haha.. comel sungguh.. sukanya dia.. mana abg arif.. ”

“ Hahaha happy sangat ni.. so cute.. Sedap sangat ke nasi tu syayanggg.. alolo sedap sgt eh.. omeynya.. haha.. cute nye.. mcm auntie jugak jumpe nasi.. ”

“ Perempuan kan.. Cute sgt nihhh ara.. Aunty pun suka nasikkk.. Hahah sama la dengan untie Suri.. Kalau jumpa nasi, dia punya horaaayyy lain maciam.. ”

“ Sama lah acik punnn.. Alahai comelnya.. Teringat cucu ku yg di Jepun, Aina Sakura yg cheeky tu.. Allah.. comei sgt lahhhh.. dpt nyumm nyum bud4k ni.. ”

“ Hahaha.. G4ng.. Tak dapat nasi boleh gig1l.. hahaha nasi for life.. g4ng aktif.. hahahah seronok sangat tu.. Pandainya.. comel.. Happy dya.. ”

Alahai Ara, sedap sangat makanan tu sampai teruja betul dia. Pastinya ramai yang seperti Ara, teruja apabila bertemu nasi terutama sekali ketika dalam keadaan lapar. Semoga Ara membesar dengan sihat menjadi anak yang baik dan solehah buat kebanggaan mummy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber: IG azzahrajiwaasyraf, tyaarifnw

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo BERITA KOPAK tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..