” Simple dan pasangan sec0cok. Kacak dan cantik as usual.. ” – Netizen

Video Terbaru Syamel Dan Ernie Zakri Pada Majlis Persandingan Mereka Meraih Perhatian Ramai. Wahh Berseri-Seri Pasangan Pengantin Baru Ni !!

Terbaru, meninjau ke ruangan Instagram H0t FM telah dikongsikan video mengenai penyanyi Ernie Zakri dan suaminya, Syamel yang berarak di dalam sebuah dewan sempena majlis resepsi perkahwinan mereka berdua.

Ernie yang kelihatan begitu menawan dengan menggayakan busana pengantin bewarna putih pada hari bahagianya. Pemilihan pakaiannya itu begitu sesuai dengan dirinya dan terlihat begitu anggun. Sambil berarak masuk, senyuman Ernie tidak lekang dari bibirnya. Memang nampak cantik dan berseri sekali Ernie.

Selain daripada itu, Syamel juga kelihatan begitu segak dengan memakai pakaian sut bewarna hitam sambil berjalan masuk bersama isteri tercinta. Pastinya ini merupakan salah satu detik terindah buat mereka berdua bagi permulaan rumah tangga.

Wajah mereka kelihatan begitu berseri-seri dan kelihatan gembira serta teruja pada majlis resepsi mereka ini. Terdapat juga netizen yang memberikan pendapat bahawa muka mereka kelihatan seiras dan merupakan pasangan yang sec0cok.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Syamel dan Ernie ini telah mendapat banyak tanda suka dari netizen. Selain memberikan pujian kepada pengantin, tidak ketinggalan mereka juga mendoakan kebahagiaan untuk Syamel dan Ernie. Antara komen-komen netizen :

” Aku jer ke baca beran4k.. Iddin Ramli dh kawin.. comel.. CANTIKKKK.. Comel je si ernie ni.. dari akad nikah sampai resepsi ni baju ernie comel.. sesuai dgn dia.. “

” Simple dan pasangn sec0cok.. Kacak & cantik as usual.. Jaga2 sop ye.. Kang tak psl2 ada kontr0versi lain.. Cantik nye.. “

” Muka sama InshaAllah.. panjang jodoh ke akhir hay4t.. Cantik sgt tu.. Cantiknya Erni.. Cantiknya kakninie.. ” 

” Manisss.. Min buat live min.. itu pun klu ada wartawan jenis h4ters.. sweet.. Less is more, so cantik erni wearing perfect hijab mcm ni. Congrats.. “

” Selamat pengantin baru erniezakri dan syamel_official.. Cantik n hrnsem.. Berseri-seri Pengantin baru.. Cantiknyaa.. “

” Hensem n cantik.. taksabar nak dengar anak mereka bersuara.. Sama cantik sama padan.. G0rgeousnuaa.. “

” Comelnye tiba2 nampak seiras.. makeup tebai sgt aizat.. manis jeee..  semoga berbahagia sampai syurga.. “

Pastinya Syamel dan Ernie mengharapkan yang terbaik dalam bahtera perkahwinan mereka. Apa-apa pun kami di Berita Kopak turut ingin mengucapkan tahniah buat Ernie dan Syamel dan semoga kalian berbahagia senantiasa dalam menjalani kehidupan berumahtangga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG erniezakri, hotfm976

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo BERITA KOPAK tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..