” Hannah ni sengaja panggil ‘B’, kesi4n Imam muka tahan m4lu, haha.. ” – Netizen

Video Hannah Delisha Menyak4t Suaminya, Imam Ketika Berbuka Puasa Bersama.  Jarang Hannah Nak Kongsi Video Dengan Husband Ni. Sweet Betul Pengantin Baru Ni !!

Pada bulan Februari lalu, peminat pelakon yang berwajah cantik, Hannah Delisha telah digemp4rkan akan berita pelakon kelahiran Singapura ini memuat naik sekeping gambar di akaun Instagram miliknya dengan memakai pakaian pengantin serba putih.

Ternyata Hannah sudah sah menjadi isteri kepada jejaka pilihannya, Imam Shah. Rupanya ramai yang tidak tahu bahawa sebenarnya Hannah sudah lama berkawan dengan Imam dan mereka memilih untuk bernikah pada hari ‘anniversary’ kelima mereka itu.

Terbaru menerusi perkongsian Instagram milik Hannahdelishas loverss telah berkongsi video yang memaparkan Hannah bersama suaminya ketika mereka berbuka puasa bersama. Perkongsian video itu diambil menerusi akaun twitter Hannah.

Kemesraan pasangan yang baru mendirikan rumah tangga menerusi video tersebut telah mendapat perhatian ramai peminat kerana sedia umum tahu bahawa Hannah seorang personaliti yang jarang berkongsi hal peribadinya di laman media sosial.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang terhibur apabila melihat Hannah sempat menyak4t Imam dengan panggilan manja ‘ B ‘ ketika dia merakamkan video suaminya sedang menikmati juadah berbuka puasa. Antara komen-komen warga netizen adalah :

” Alolo dua-dua sweet tau, semoga kalian bahagia bersama dan hubungan rumah tangga yang baru dibina ini akan kekal hingga ke syurga.. “

 ” Hannah ni sengaja panggil ‘B’, kesi4n Imam muka tahan m4lu, haha, kelakar hai tengok dua orang ni mesra bersama.. “

” Jarang sangat nk boleh tengok Hannah share personal life dia, bagus dia, semoga menjadi isteri yang solehah buat Imam.. “

” Apasal comel sangat ni, huhu m4lu si suami bila kena panggil dengan panggilan B. Alahai sengaja betul lah si isteri menyak4t suami.. “

” Hannah ni memang kan, tersipu m4lu lah si abang tu. Selamat berpuasa Hannah dan Imam, semoga bahagia selalu.. “

 ” Alahai bersemut skrin telefon tau, Hannah ni memang sweet betul, nampak manja sangat dengan husband dia.. “

” Bahagianya diaorang ni, huhu penganti baru kan, manja dengar suara Hannah panggil Imam, segan-segan Iman bila tahu dah dirakam.. “

Sempat lagi yer sambil berbuka puasa tu, menyak4t suami, tapi comel sangat tengok Hannah dan Imam dalam video yang dikongsikan ini. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga pasangan ini sentiasa bahagia dan ik4tan perkahwinan yang baru dibina ini juga akan kekal hingga ke syurga, aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Hannahdelishas Loverss

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..