” H4ntu betul Abil, abang tergelak seorang, sebijik.. ” – Zamarul Hisham

Video Nabila Huda Men1ru Gaya Amy Search Menyanyi Buat Ramai Terhibur. Ad0i Abil Tak Pernah Tak Lawak, Sebijik Sama Macam Papa Amy. Part Kepit Microfon Tu Paling Kelakar !! 

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon Nabila Huda. Karakter g1la-gilanya memang selalu menghiburkan peminat. Bagi pengikut setia Abil, pastinya sudah biasa dengan video-video Abil yang spontan dan penuh dengan versi jenaka.

Abil adalah anak sulung penyanyi rock lagenda negara, Amy Search. Wajah Abil dilihat sangat mirip dengan wajah Papanya ini. Walaupun suatu masa dahulu Abil pernah tidak bertegur siapa dengan Amy, namun kini mereka sudah kembali akrab dan sering bertemu.

Malahan ketika sambutan ulangtahun kelahiran Amy baru-baru ini juga, mereka berkumpul sekeluarga menyambut hari istimewa papanya ini. Abil juga baru sahaja pulang daripada bercuti bersama Amy dan seluruh ahli keluarga yang lain ke Pulau Perhentian.

Meninjau akaun Instagram Nabila Huda, telah dikongsikan sebuah video yang memperlihatkan aksinya melakonkan lagak Amy Search menyanyi lagu Fantasia Bulan Madu. Abil yang men1ru sama sepertimana papa nya itu bermula dari pemakaian, reaksi wajah sehinggalah cara memegang mikrofon. Adui Abil buat hal betul lah !

Jom tonton video di bawah :

Gaya Abil men1ru gaya nyanyian papanya ini menarik perhatian ramai peminat dan rakan artis. Antara komen-komen mereka :

” H4ntu betul Abil, abang tergelak seorang, sebijik si0t.. ” – Zamarul Hisham

” This is Nabila Pewiiiiiiiiiiiiittttttt Sama Sama !!!! Sekali imbas mcm abg Amy ooo.. “

” Hahhahahahahhaha c0py paste sebijik weh. Sama sangat dengan papa.. “

” Hahahahahahah oi! Buat hal eh! Sama! Copy paste.. “

” Sama la bole jadi bocolisst Search ni.. “

” Weyyyyyuy terkej0t mula2 buka igt bapak ko.. “

” Samaaaaaa hahaha tang tolak2 dgn kepit2 mic tu lg laaaa.. “

” Kalau tgk bkn dr ig abil knpem aku igt ni amy search dah.. sejibik oii hahaha.. “

Adui Abil memang sebijik gaya Amy Search dit1runya. Dengan gaya pegang microfon tu pun sama, c0py paste terus. Lawak sungguh anak pak Amy seorang ni. Kalau sudah namanya pelakon, beginilah hasilnya memang powerlah Abil. Apa pun, semoga Abil sentiasa gembira dan ceria sebegini selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..