” Laa semua sepesen macam Ain rupanya, memang meriah lah kalau macam ni.. ” – Netizen

Ain Edruce Kongsi Video Moment Pertama Kali Tujuk Rumah Baru Kepada Keluarganya Buat Ramai Terhibur. Part Tengok Reaksi Masing-Masing Dapat Masuk Tengok Rumah Tu Memang Kelakar. Cantik Betul Rumah Ain !!

Ain Edruce atau nama penuhnya, Nurulain Edruce merupakan seorang pelakon dan pengacara terkenal tanah air. Selain itu, dia juga merupakan seorang Youtuber yang mempunyai channel Youtube miliknya sendiri dan dia juga antara selebriti yang turut popular menerusi laman terbabit dengan memiliki lebih 380 ribu subscribers.

Ain yang terkenal dengan sikap kelakar itu sering membuat ramai yang terhibur dengan aksinya itu. Ada sahaja perkongsian video di laman media sosial buat sesiapa yang menonton pasti tidak kering gusi untuk ketawa. Lebih-lebih lagi apabila Ain sering menyak4t suaminya, Amirul.

Untuk rekod, Ain yang merupakan anak kelahiran negeri Perak ini telah  memulakan kerjayanya sebagai model ketika dirinya masih menuntut pengajian di Universiti lagi dan Ain turut memiliki Ijazah dalam bidang Kompisisi Muzik dari Universiti Teknologi Mara (UiTM), Shah Alam.

Menerusi akaun Instagram, Ain telah berkongsi satu video mengimbas kembali ketika dirinya telah menjemput ahli keluarganya datang melawat rumah barunya. Meriah betul kelihatan ahli keluarga Ain dan kelihatan mereka begitu teruja melihat rumah baru Ain.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Aksi Ain bersama keluarganya dalam video tersebut turut menarik perhatian ramai. Antara komen-komen netizen adalah :

” Haha biar rumah matsaller, janji hati melayuu, mantepp Ain.. “

” Assalamu’alaikum semua.. Ni bukan islam ke semua hahahaha hampeh.. “

” Hrp sngt aku dpt family meriah mcmni.. “

” I dont know why i starting like to watch your video Ain !! Artis yang kepala tingt0ng n best  n the best part, laki dia layan je kerenah wife. Best betol.. “

” Laa semua sepesen macam Ain rupanya, memang meriah lah kalau macam ni.. ”

” Biar rumah mak saleh janji hati melayu. Kekek ahh.. “

Memang woww betul rumah Ain. Kelakar betul tengok aksi masing-masing bila masuk rumah baru. Bersemangat masing-masing, betul-betul keluarga bahagia. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Ain sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selalu bersama keluarga tercinta. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..