” Kak Erra jer1t kelakar, masih sama macam dulu.. ” – Netizen

Video Gelagat Erra Fazira Bermain Sukan Extr3me Yang Begitu Melucukan. Bila Minah Gayat Cuba Hilangkan Rasa Tak0t, Macam-Macam Bunyi Keluar. Lawak Erra Ni !!

Erra Fazira cukup terkenal dengar gelaran Primadona Melayu. Bakatnya dalam bidang lakonan tidak dapat dinafikan lagi. Sudah lama berkecimpung dalam bidang lakonan, nama Erra masih lagi kekal bertahan sehingga sekarang.

Erra masih lagi aktif dalam drama kepolisian, Gerak Khas dan popular dengan watak ASP Jeslina. Karakter Erra yang lasak dan suka dengan aktiviti motor berkuasa tinggi membuatkan ramai yang kagum dengan si jelita ini. Bekas ratu cantik ini juga kekal menawan walaupun usianya sudahpun lewat 40-an.

Selain sebagai pelakon, Erra juga menjadi pengacara bagi rancangan bual bicara Mingguan Wanita. Bergandingan bersama Norman Hakim, berbagai topik menarik diperbincangan setiap minggu. Telatah Erra dan Norman yang suka mengus1k juga menceriakan lagi set rancangan ini.

Meninjau akaun Instagram Erra Fazira, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan aksi Erra bermain sukan extr3me setelah dicabar oleh Raja Azura. Erra yang tak0t pada ketinggian ini cuba melaw4n rasa tak0tnya itu dengan melakukan berbagai cara yang mencuit hati.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Erra melaw4n rasa tak0tnya ini menarik perhatian peminat. Lucu jugak tengok Erra dalam keadaan begini. Antara komen-komen mereka :

” Dengaq suara kak erra tringat zaman filem kuliah cinta . comell ngat.. “

” Tak0t tak tak0t tak tak0t tak ??? hehehe.. bestnyeeee.. “

” Kak Erra jer1t kelakar, masih sama macam dulu.. “

” Hahaha patot laa ajak naik rollercoaster tak mahu.. “

” Masa tgh membuai kt atas siap bunyik gelak nyaring dh mcm cik pont1.. “

” Ok jugak your cara mcm tu. Nak hilangkan rasa tak0t kak erra.. “

” Wow mantul, nyaringnya suara Kak Erra.. “

Fuh bila perlu lakukan perkara yang ditak0ti, macam itu rupanya jadinya Erra. Bukan setakat menyanyi, mengaji pun habis keluar. Apa pun, Erra berjaya menyahut cabaran daripada Kak Engku itu. Semoga Erra semakin berjaya dalam kerjaya selepas ini dan sentiasa gembira bersama keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..