” Berserinya ibu mengandung ni, baby bump dah nampak tu.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Photosho0t Bersama Aiman Hakim Ridza, Penampakan Jelas Baby Bump Zahirah Macwilson Jadi Tumpuan. Alahai Comel Je Tengok Zahirah Berbadan Dua Ni. Baby Bump Tu Cute !! 

Pada awal bulan September baru-baru ini, pasangan sensasi Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza telah memaklumkan kepada semua peminat mereka tentang berita kehamilan Zahirah. Menerusi perkongsian Zahirah di Instagramnya itu juga dikongsikan sekeping gambar imbasan bayi buat tatapan peminat.

Berita ini menggembirakan peminat yang sememangnya menantikan perkhabaran gembira sebegini. Peminat sudah tidak sabar-sabar lagi untuk melihat bagaimana rupanya gabungan Aiman dan Zahirah. Malahan ramai juga yang meramalkan anak mereka pasti kacak dan cantik seperti Aiman dan Zahirah.

Zahirah yang sudahpun 6 bulan usia kehamilannya itu cukup pandai menyimpan rahsia. Sudah menghampiri tr1mester ketiga, kandungan Zahirah juga semakin membesar dan perutnya sudah mula kelihatan. Wah tinggal 3 bulan sahaja lagi berbaki untuk menyambut kelahiran bayi mereka ini.

Meninjau akaun Instagram Zahirah Macwilson, telah dikongsikan beberapa keping gambar Zahirah bersama Aiman. Dalam gambar ini jelas kelihatan jelas baby bump Zahirah yang nampak bulat itu. Wah berseri-seri sungguh wajah bakal daddy dan mommy ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya..)

View this post on Instagram

You, me & baby 🖤 . 📸 @binbinx4

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Perkongsian Zahirah ini meraih perhatian dan ramai yang menegur baby bumpnya itu. Antara komen-komen mereka :

” Yeah Ira going to be a mother soon. semoga dipermudahkan.. “

” Awwww so pretty lovely couple, so cute.. Wow, tak sabar nk tgk baby. Drama jadi realiti.. ”

” Alhamdulillah.. Semoga Allah permudahkan semuanya untuk mommy & baby.. Aamiin.. “

” Ahhh excited mesti comel, baby bump tu cute.. Berserinya ibu mengandung ni, cantik sangat.. “

” Baby bump dah nampak tu.. moga baby dan mommy bertambah sihat dan dipermudahkan hendaknya.. take care selalu.. “

” Congrats lovebirds. May you have a smooth delivery & a healthy baby.. “

” Mashaa Allah Alhamdulilah good news for an awesome couple. May Allah swt protect u, Aiman and your lil angel.. “

Berseri betul wajah Zahirah bila mengandung ini. Seperti adegan dalam drama Cur1-cur1 Cinta pula gayanya dengan perut membulat tu. Apa pun, semoga Zahirah dan kandungan sentiasa dilindungi Allah dan dipermudahkan sehingga selamat melahirkan nanti. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..