” Fuh sampai menggig1l dan menggelet4r suara Wawa.. ” – Netizen

Video Wawa Zainal Ketak0tan Sampai Menggig1l Raih Perhatian Peminat. Eh Dah Kenapa Tu Wawa, Mujur Ada Yang Tolong. Nasib Baik Tak Apa-Apa !!

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal, antara pasangan yang sering menjadi perhatian di media sosial. Tambahan pula pasangan sama cantik sama padan ini gemar berkongsi video bersama dengan pelbagai aksi yang menghiburkan dan mencu1t hati.

Mereka juga mempunyai jumlah pengikut yang ramai di akaun Instagram masing-masing. Aeril mempunyai sejumlah 4.8 juta orang pengikut manakala Wawa mempunyai sejumlah 3.7 juta orang pengikut. Wah, memang sama-sama banyak pengikut dan peminat.

Baru-baru ini Wawa telah memuatnaik video di akaun Instargram yang memaparkan gelagat Wawa yang sedang tak0t akan sesuatu. Wawa dilihat begitu tak0t sehinggakan tidak mempedulikan keadaan di sekelilingnya manakala Aeril pula cuba menenangkannya.

Tidak dapat dipastikan apakah yang ditak0ti oleh Wawa namun ramai netizen meneka bahawa Wawa tak0tkan lipas terbang. Kalau dilihat tangan lelaki di sebelah Wawa seperti memegang seekor lipas. Wah, kalau itulah yang ditak0tkan oleh Wawa sememanglah wajar kerana lipas terbang sangat sukar ditangkap dan menyer4mkan bagi sesetengah orang.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen agak terhibur melihat gelagat Wawa dan ramai cuba meneka pelbagai serangga yang ditak0tkan oleh Wawa. Antara komen-komen mereka :

” Hahaha kalau kite pon mcm nie, tak peduli ape dah.. pant4ng dgn lipas, lipas terbang lg la…. Hawau punya lipas terbang.. “

” Hahahahaha kalau lipas terbang tu bkn panggil lipas dh.. tu b4b1 tuu.. “

” Lipas terbang.. mmg ser4mm lah.. nger111 huhuhu….. bdk laki sblh wawa tu lg ketak0tan tgk lipas.. kikiki… “

” Aku terhibur tengok tapi still cantik je even tengah tak0t .. “

” Cute lh psgn suami istri.. Smoga bhagia till jannah.. “

” Haha.. nmpk dh laki tue pgang lipas kt tgn dia.. Tu kalo kena kt aq pun ngis tak jer1t2… Paling tkot kumbang tu.. “

” Fuuuhhh sampai mengg1gil menggelet4r suara Wawa. Benda apa la yg masuk tudung tu yg bikin ketak0tan tu? “

Alahai, sampai terselak tudung Wawa. Adakah serangga tersebut masuk ke dalam tudung ? Namun begitu nasib baik keadaan masih terkawal dan tiada apa-apa berlaku. Jangan dibuat main jika seseorang tak0t atau f0b1a dengan sejenis serangga ni tau !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..