” Ingatkan baca buku, rupanya daku tert1pu.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah Sedang ‘Membaca’ Buat Ramai Peminat Tertar1k. Wah Rajin Betul Tapi Nampak Macam Lain Sangat Buku Tu. Terped4ya Tengok Lagak Membaca Tu !! 

Menjadi anak kepada artis terkenal, Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah turut terkena temp1as populariti daddy dan mommy mereka ini. Hairul Azreen dan Hanis Zalikha pasangan secocok yang sering diintai peminat apatah lagi dengan kehadiran dua cahayamata mereka itu.

Keakraban Yusuf dan Alisa sering dipertontonkan kepada peminat menerusi akaun Instagram mereka sekeluarga. Yusuf semakin pandai dan menjadi abang yang penyayang pada adiknya ini. Sikap Yusuf yang penuh dengan sopan santun sama seperti mommynya itu sentiasa dipuji peminat.

Alisa pula digelar Si Tada kerana suka menyebut perkataan Tada. Si cilik yang sudahpun setahun usianya ini memiliki wajah comel dan semakin pandai membuat aksi cheeky. Alisa juga anak yang lincah dan lasak sehinggakan sudah beberapa kali Alisa terlekat di celah kerusi kerana sifat lasaknya itu.

Meninjau akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan beberapa keping gambar Yusuf dan Alisa sedang kusyuk ‘membaca’ cover depan CD karton Pokemon. Gaya Alisa dan Yusuf yang seperti sedang sama-sama membaca dengan lagak menunjuk-nunjuk jari itu membuatkan ramai menyangka mereka benar-benar sedang membaca buku.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

😆

A post shared by Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah) on

Perkongsian gambar ini menarik perhatian peminat apatah lagi apabila melihat bahan bacaan Yusuf dan Alisa itu. Antara komen-komen mereka :

” Alaaaa ngeleyyyy ye2 je tu. gaya macam pandai membaca je.. “

” Mula2 tak prasan. 2 kali tgk , Nie cover CD. Pun blh jadikan buku erkk.. “

” Apa yg tekun sngt tengok cover cd tu. comeinya dua ketoi ni.. “

” Ingatkan baca buku, rupanya daku tert1pu haha.. kiut sangat nya Alisa. Gaya tu penting.. “

” Aloo rajinnya baca buku. baik abang yusuf ajar alisa baca buku. Thank you abang.. “

” Peghh dah pandai main pokemon dah.. “

” Adik alisa dan abang yusuf ‘ baca ‘ apa ye, tekun betul.. Kiut sangat Alisa punya gaya tu..  “

” Mat1-mat1 ingat dia baca buku hmm, comel sangat dua-dua ni.. “

” Nie cover CD, pun boleh jadikan buku erk. Bestfriends ever la dua ketul ni.. “

Amboi gaya dua-dua bukan main lagi, sepertinya menarik sangat bahan bacaannya itu. Disangkakan buku rupa-rupanya hanya cover CD semata-mata. Itu pun sudah boleh menjadi bonding time untuk dua adik beradik ini. Maklum sahaja lah, cuma Abang Yusuf sahaja yang faham bahasa percakapan Alisa. Apa pun, semoga Yusuf dan Alisa membesar menjadi anak yang bijak dan cemerlang dunia dan akhirat. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..