” First time tengok Lofa camni. Ged1k cr4ck juga Lofa ni, hahaha terhibur.. ” – Netizen

Video BTS Neelofa Untuk Drama L0ck-In Buat Peminat Terhibur. Alahai, Ged1k Manja Dia Buat Ger4m Sungguh Lofa Ni. Comel !!

Kalau sudah namanya kreatif dan 0tak bergeliga, duduk di rumah masing-masing pun boleh buat drama. Idea pengarah Erma Fatima ini memberi hiburan yang segar untuk semua peminat. Menghasilkan drama ‘L0ck-In’, ia dibarisi oleh pelakon handal dan terkenal negara.

Selain Erma yang turut berlakon dalam drama ini, jelitawan-jelitawan negara, Datin Umie Aida, Nora Danish, Neelofa, Sherry Alhadad, Janna Nick dan dua jejaka pujaan ramai, Remy Ishak dan Baim Wong menjayakan drama karya Erma ini.

Dirakam semuanya dari rumah masing-masing, drama ini sudahpun disiarkan di laman s0sial Instagram artis-artis ini sejak beberapa hari lalu dan kini sudahpun di episod 4. Episod yang pertama pun sudah cukup mencuit hati dengan gelag4t semua yang benar-benar menghayati karektor, drama itu kini jadi tumpuan peminat.

Memandangkan semuanya dirakam sendiri, berbagai-bagai rag4m dapat dilihat semasa proses berlakon secara solo dan berdialog seorang diri ini. Hanya berpandukan peta lakaran dan situasi yang diberi, semua melakonkan watak mereka dengan jayanya. Namun di sebalik pembikinan adegan masing-masing, boleh dikatakan semuanya melucukan.

Bagi salah seorang pelakonnya Neelofa, bantuan dari Rosix dan Bella digunakan untuk membantunya. Neelofa seperti biasa dengan wajah menawan, pasti memikat hati siapa sahaja yang menonton. Tetapi gelag4t lucu mereka behind the screen ni memang gam4t dengan ketawa. Kelakar betul !

Menerusi channel Youtube Rosix & Bella, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan behind the screen ketika Lofa merakamkan adegannya dalam drama L0ck-In ini. Rosix yang bertind4k sebagai pembantu membacakan dialog untuk memudahkan Lofa memberi re4ksi. Gelag4t ged1k Lofa memang cute sangatla. Ger4m tengok !

Gelagat lucu pembikinan drama ini buat peminat terhibur. Antara komen-komen netizen :

” Lofa for every reaction is SHOOOO cute what for.. “

” Kak Lofa memang legend. Ged1k tu ya Allah. Lawak oi.. “

” Lofa jadi betul ged1k tuu.. “

” Comeynya lofa pakai camtu. Macam budak.. “

” Hahaha Lofa is using reflection yang mana-mana dia leh nampak diri dia untuk make up. Cute gil4!.. “

” Aku suka lakonan mimik muka Neelofa. Lebih menarik dan effortless hahahah. Tak kaku tak kayu. Mahal sunggoh gaya ni macam dah selalu belakon. Keep it up!.. “

” Hahahah lofa ni crack jugak kan.. “

” Cantik ahh Lofaaa buat ged1k camtuuu.. “

” First time tengok lopa camni hahahahahah terhiburrrrrrr.. “

Walaupun hanya dilakonkan dari tempat yang berbeza, tetapi idea Erma Fatima berjaya membuatkan drama ini mendapat perhatian peminat dan ditunggu-tunggu. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat semua tenaga yang menjayakannya. Syabas !

Kami kongsikan vide0 penuh BTS Neelofa bersama Rosix ini di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Neelofa, Youtube Channel Rosix & Bella

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..