” Finally dah reveal, cantik dan sepadan sangat.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar-Gambar Bersama Seorang Wanita, Perkongsian MK K-Clique Buat Ramai Yang Makan Hati. Wah Insan Istimewa Ke Ni, Dari Tepi Pun Dah Nampak Cantik Dan Ayu. Ada Bau Nasi Minyak Lah !!

Tidak ada angin, tidak ada r1but, penyanyi keg1laan ramai wanita, MK K-Clique telah pun berkongsikan beberapa keping gambar bersama seorang wanita di Instagramnya. Tidak pernah MK membuka mulut tentang kekasih hati sebelum ini.

Dalam postingnya ini, MK menggelarkan wanita tersebut sebagai ‘ Sayang ‘. Kalau tidak untuk insan istimewa, tidak mungkin panggilan ini akan digunakan. MK mengungkapkan ucapan maafnya untuk wanita tersebut pada awal kapsyennya itu.

Mengucapkan ucapan terima kasih kerana masih tetap bersabar dengan dirinya, MK turut mencoretkan ayat berbunyi ‘ Saya sayang awak ‘. Wah ini adalah kali pertama MK begitu terbuka seperti ini di media sosial.

Melihat pada gambar-gambar mereka, nampak begitu mesra sekali. MK juga kelihatan bahagia dan ianya terpancar daripada senyuman dan pandangan matanya pada si ‘kekasih hati’. Hai ramailah peminat yang pat4h hati melihat gambar-gambar ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Sehingga kini, perkongsian oleh MK ini telahpun meraih hampir 140 ribu tanda suka daripada peminat. Lebih 3000 komen juga dicatatkan sehingga sekarang dan antara komen-komen peminat :

” Untunglah, nang1s lah yang masih single. Bukan bishe bishe ini orang. Kenduri nanti jangan lupa invite MK.. “

” Wow G, doa yang baik baik untuk my G. Diharap semua dapat bersabar di bulan yang mulia ini. Ramai yang kecew4 nampaknya.. “

” Nasib baik awal dah move on huhu. Tapi kecew4 sebenarnya. Dah boleh berhenti berharap ye pada semua. Move on saje lah kita.. “

” Finally dah reveal, comelnya makwe MK. Dah lama kan dia orang ni couple, lepas dia break dengan gf time study uitm dulu tu eh.. “

” Tak nampak muka penuh pun dah tahu cantik sangat Hajaarsitin ni. Tahniah MK, semoga cepat ke jinjang pelamin.. “

” Tolong cakap ini sekadar lakonan please. Nang1s bucu katil lah camni. Eh bersayang sayang, hatiku hanc0r berkeping-keping.. “

” Dah bau nasi minyak all the way from KK. Cantik dan sepadan sangat, nampak ayu walaupun sipi-sipi je rupanya nampak. tahniah MK.. “

Wah andai benar ini si buah hati MK, nampaknya seorang lagi jejaka pujaan Malaya bakal off market. Semoga bertabahlah semua yang br0ken melihat gambar MK ini. Sama-sama kita nantikan penjelasan daripada MK nanti. Buat MK, all the best dan semoga cepat ke jinjang pelamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairiwhuut

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..