” Fatima cool, mommy yang jer1t ketak0tan.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Membuang Kasutnya Ke Dalam Kolam Buat Ramai Terhibur. Amboi Nak4l Yer Fatima, Sampai Menjer1t Mummy Dibuatnya. Nasib Baik Daddy Tak Jat0h Dalam Kolam, Haha !!

Meninjau ke akaun Instagram fattzuralovelife, p0sting terbaru yang dikongsikan telah meraih perhatian peminat. Video gelagat Nur Fatima Aisya bersama bapanya, Fattah Amin telah membuatkan ramai terhibur.

Video yang berdurasi beberapa saat itu merupakan video thr0wback di mana mereka melawat ke satu tempat. Fatima dilihat seperti ingin membuka kasutnya yang berwarna putih ketika berada di tepi sebuah kolam ikan.

Manakala Fattah yang sedang memegang Fatima cuba mengambil kasut tersebut di tangan Fatima namun dengan spontan Fatima membuang kasut tersebut ke dalam kolam. Reaksi spontan tersebut membuatkan Fazura menjer1t.

Tindakan pantas Fattah mencapai kasut tersebut di dalam kolam telah memberi kelegaan. Nasib daddy dan Fatima tidak jat0h ke dalam kolam. Amboi, Fatima nak bagi ikan pakai kasut ke. Laju sangat tangan dia tu, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini menerima banyak respon berserta ikon ketawa. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Fatima nak bagi ikan pakai kasut ke ? nasib dua2 tk jat0h kolam. Or Fatima ingat tu pool .. dahla kasut Fatima mahal.. “

” Nasib daddy cekap.. Sebiji mcm dika pant4ng nmpk air nak terjun je.. Nak bg ikan pakai kasut jugak.. “

” Fatima nak terjun ke syg siap buka kasut tu.. Hahaha fatima nak kongsi dgn ikan.. kelakarlah fatima ni.. ger4m tgk.. “

” Fatima cool.. Mommy yg jer1t ket4kutan.. slumber dia jer.. Adoi nasib dada tak termasuk dlm kolam.. “

” Warna ikan mcam warna kasut. Mesti dia ingat kasut dia boleh hidup klau campai dlm air.. Fatima being n4ughty.. “

” Kasut mahal tu fatima.. Fatima nak bagi makan ikan hehehe tp terbagi kasut pula.. The struggle is real haha love fatima so much .. “

” Benda paling laju dalam dunia.. Tangan budak2..  dia nak mandi skali dgn ikan tu.. p4ntang nampak air … kolam ikan pun boleh renang fatima… “

Pastinya video ini dirakam untuk menunjukkan saat indah Fatima bersama daddy namun lain pula yang terjadi. Kanak-kanak seusia Fatima biasanya mempunyai banyak akalnya. Semoga Fatima membesar dengan sihat dan sentiasa dilindungi oleh Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife, Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..