” Lawa anak dar4 kak As ni, tak puas tengok.. ” – Netizen

Kongsi Ucapan Selamat Hari Lahir Buat Anak Tersayang, Wajah Anak Perempuan As Feminin, Arina Ardini Raih Tumpuan Peminat. Alahai Dah Besar Anak Dar4 As, Cantik Macam Ibunya Masa Remaja Dulu !!

Sudah lama bek4s penyanyi kumpulan wanita popular era 90-an, As Feminin bersara dari dunia seni. Bahagia bersama kehidupannya bersama suami, Azman Adnan, pasangan ini juga diserikan dengan 4 orang cahayamata.

Meninjau akaun Instagram As Muhamad, telah dikongsikan satu ucapan khas buat anak perempuannya bernama Arina Ardini. Satu-satunya puteri yang dimiliki oleh As ini menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 15 tahun.

Sudah menginjak ke alam remaja anak dar4 As ini dan wajahnya nampak saling tak tump4h seperti As ketika di zaman muda belia dahulu. Tulis As, anak gadisnya ini memang sus4h untuk diambil gambar dan ini sahaja gambar yang ada.

Seperti ibu-ibu lain, As turut mendoakan agar Arina dipermudahkan segala urusan dunia dan akh1rat oleh Yang Esa. Betul lah kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Manis sungguh senyuman Arina Ardini ni, tak puas mata memandang.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh As ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat. Selain ucapan selamat hari lahir, peminat turut memuji wajah ayu Arina ini. Antara komen-komen peminat :

” Happy birthday anak mommy dan daddy. Lawanya dia, macam muka mommy masa muda dulu. Pretty girl.. “

” Happy birthday Arina, cantiknya dia. Semoga dalam lindungan Allah sentiasa. Cantik anak dar4 ni macam mommy dia.. “

” Selamat Hari Lahir adik Arina, semoga sentiasa dalam lindungan ilahi. Manis anak kak As ni, cantik macam mamanya.. “

” Comelnya anak kak As, dah ada anak dar4 kak As. Happy birthday cantik. Semoga dilindungiNYA, dipanjangkan umur, sihat dan bahagia selalu, dipermudahkan urusan dan rezeki, diberkati, dirahmati dan diredhai Allah.. “

” Lawa anak dar4 kak As ni, bestnya jadi anak lagenda Malaysia ni. Happy Birthday sweet princess Arina Ardini.. “

” Selamat hari lahir Arina semuga membesar mnjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan akhirat.. “

” Tak puas tengok wajah anak As ni, senyuman manisnya tu mengingatkan memori As masa muda remaja dulu. Saling tak tump4h sama.. “

Sudah besar anak As, namun As masih tetap terlihat muda. Selamat ulangtahun kelahiran Arina Ardini dari kami di Berita Kopak. Semoga Arina dipermudahkan dalam menuntut ilmu dan menjadi seseorang yang berjaya kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG As Muhamad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..