” Famous Cik Pia, ramai ambil gambar. Dengan kita tak ada.. ” – Haqiem Rusli

Video Haqiem Rusli Bersama Isterinya, Anis Sofia Melayan Para Peminat Yang Ingin Bergambar Ketika Mereka Berbulan Madu Raih Perhatian Ramai. So Humble Lah Wife Haqiem Ni, Ramai Peminat Rupanya !!

Sejak mendirikan rumah tangga bersama penyanyi Haqiem Rusli, isterinya iaitu Anis Sofea semakin menjadi perhatian ramai. Bukan sahaja kecantikannya dikatakan persis selebriti Hanis Zalikha, malah dilihat personaliti gadis yang baru berusia 19 tahun ini juga sangat matang.

Meninjau di akaun Instagram fans Haqiem Rusli, telah berkongsi video pasangan pengantin baru ini sedang berada di sebuah pantai. Difahamkan video tersebut telah diambil daripada IG story Haqiem baru-baru ini ketika sedang berbulan madu.

Menerusi video itu, pasangan ini sedang bermain pasir di tepi pantai. Namun tidak menyangka, tiba-tiba Anis Sofea telah disapa oleh beberapa orang awam untuk mengajak bergambar sekali. Meskipun tengah bermain pasir, Anis secara spontan menyambut baik ajakan tersebut.

Paling mencu1t hati, menerusi video itu juga, Haqiem telah menyatakan bahawa isterinya sekarang sudah ‘famous’, ramai yang mengajak untuk bergambar dan tidak ada orang pun mahu mengajak dirinya (Haqiem) untuk bergambar.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata netizen berseloroh bahawa Haqiem kini sudah kurang popular berbanding isterinya. Dalam pada itu, ada yang memuji sikap layanan mesra Anis Sofea ketika dirinya disapa oleh peminat. Antara komen-komen menarik adalah :

” Wahh comel lah isteri Haqiem ni, dah lah comel, baik pula tu. Cian cik abg Pia, hehe orang nk bergambar dengan Cik Pia je.. “

” Aduh sopan betul wife Haqiem. Muka tak somb0ng langsung do. Tengah main pasir pun, terus bangun bergambar. Memang terbaik lah.. “

” Alam4k, hahahaha hbis lah Haqiem, populariti  your wife lagi power daripada you, hahhaha mohon bersabar.. “

” Comel lah pasangan pengantin baru ni.  Hahaha orang dah tak nak tangkap gmbar dengan Haqiem, nada bercakap tu dah macam meraj0k, haha.. “

 ” Tapi suka lah cara Sofea ni melayan orang. Nampk memang soft lah. Semoga kekal bahagia Haqiem dan isteri.. “

 ” Sofea ni cantik lah, kalau aku jumpa tak pandang dah Haqiem tu, haha. Baru aku tahu patut lah Haqiem ni memang suka sgt dengan wife dia.. “

” Gaya dia tu dah macam Hanis Zalikha lah pulak. Suka tengok Sofea ni, walaupun muda, tapi cara dia tu nampak matang lah.. “

Alahai comel lah pengantin baru ni, memang nampak baik lah isteri Haqiem, tak somb0ng orangnya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Haqiem dan Anis Sofea akan terus bahagia dan moga ikatan perkahwinan kalian akan kekal hingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haqiem Rusli Fans

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..