” Extra handsome lah Jebat, bila sikat rambut macam tu.. ” – Netizen

Noor Nabila Kongsi Gambar Terbaru Anaknya, Jebat Jayden Yang Sedang Belajar. Namun Gaya Rambut Jebat Cur1 Perhatian Ramai. Selalu Nampak Rambut Ala Cendawan Je, Yang Ni Memang Nampak Lebih Kemas Dan Kacak Lah Jebat !!

Ada sahaja perkongsian mengenai gelagat mahupun gambar si cilik Jebat Jayden ini mencur1 perhatian ramai. Jangan tak tahu, anak pelakon Sharnaaz Ahmad bersama bekas isterinya, Noor Nabila ini juga mempunyai ramai peminat di laman media sosial.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Noor Nabila, telah berkongsi gambar terbaru Jebat. Menerusi pada gambar tersebut, Jebat sedang belajar mengenal haiwan. Perkongsian tersebut sekali lagi telah meraih perhatian warganet.

Manakan tidak, kelihatan gaya rambut Jebat dalam gambar tersebut sangat kemas kerana rambutnya disikat ke atas. Malah ada yang menyatakan bahawa Jebat sangat kacak apabila berketerampilan seperti itu.

Sehingga kini perkongsian gambar Jebat itu telah mendapat 16 ribu lebih tanda suka sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Alahai memang comel betul anak Noor Nabila ni, wajah saling tak tump4h seperti mummy lah Jebat ni.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji Jebat kelihatan sangat handsome dalam gambar tersebut. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Extra handsome Jebat bila sikat rambut macam tu. Selalu tengok rambut mushroom jer, hahaha, kali ni memang smart ter0k ar.. “

” Ger4m betul tengok budak comel ni. Tak pernah tak comel gambar-gambar dia. Jebat tengah belajar dengan mummy ke tu.. “

” Muka mummy betul anak bertuah ni. Tapi gaya sebiji macam babah dia. Semoga Jebat menjadi anak yang baik.. “

” Jebat hari ni pakai pomade ke, hahha. Nampak kemas bila sikat rambut macam ni. Nanti besar mesti kacak mcm babah dia.. “

” Comel betul anak mamu ni. Muka kalau senyum tu, nampak riang sungguh. Ada ja gelagat dia yang buat orang tengok mesti tersenyum.. “

” Rambut lepas sudah mandi ke tu Jebat, haha. Amboii makin handsome anak teruna Noor Nabila ni.. “

” Comel lah Jebat sikat rambut macam tu. Nampak kemas dan kacak tau. Senyum tu buat yang orang cair lah.. “

Woww, handsome lah Jebat bila sikat rambut macam tu. Patut lah ramai yang puji, memang kelihatan kemas. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Jebat membesar dengan sihat selalu, menjadi anak yang baik buat mummy dan babah, insyaAllah.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Noor Nabila, Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..