” Lajunya dia berjalan, comel.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Ardell Aryana, Arwa Malaikha Urwa Yang Kini Sudah Pandai Berjalan. Comelnya Urwa, Bukan Main Laju Dia Berjalan. Gembira Sungguh Urwa Dah Dapat Kaki Yer !!

Meninjau ke akaun Instagram anak kepada pasangan selebriti Ardell Aryana dan Nadzmi Adhwa iaitu Arwa Malaikha Urwa, satu video terbaru Urwa telah dikongsikan. Video ini memaparkan Urwa yang sudah pandai berjalan dengan sendirinya.

Video yang berdurasi 30 saat ini dirakamkan di hadapan rumah mereka. Urwa kini sudah berumur genap 1 tahun dan boleh dikatakan Urwa agak cepat boleh berjalan. Malah Urwa dilihat sudah cekap berjalan dengan sendirinya.

Gelagat Urwa yang nampak gembira dapat berjalan di luar telah membuatkan ramai ger4m melihatnya. Maklumlah kerana masih dalam tempoh perintah kawalan pergerakan (PKP), Urwa hanya dibawa berjalan di hadapan rumah sahaja.

Semakin Urwa membesar semakin nampak comel dan semakin seiras dengan wajah ibunya, Ardell. Kulit Urwa yang sangat putih kerana mewarisi kulit putih kedua-dua ibubapanya dan ada menggelar Urwa seperti anak Jepun.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m melihat gelagat comel Urwa yang begitu teruja dapat berjalan bebas. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Yay pandai jalan dahhh.. lama dia tgok batu tu hehehehehe comel la awak ni baby pkp.. Winduuuu ar budak tecik kakak ni .. “

” Lajunyeee dia berjalan, comellll.. happi nye urwa dh dpt kaki…. comel.. suka sungguh dapat jalan kat luar ye urwa.. “

” Alahai… dh blh jln dah dia… makin bsr makin comel awk ni… putih melepak.. ger4m aunty tngok.. lajunya awak jalan.. “

” Comel nyaaaaaaa alahaiiii si kecik ni .. urwa… comel nye awak sayang.. besar dah urwa.. anak saya sebaya urwa tak pandai jalan lagi.. “

” Wah dah laju ya dpt kaki.. Alhamdullilah. Moga jdi anak solehah ya.. Baby comeii mam coki coki favorite aku.. “

” Ehhh dah pandai jalan baby.. Awww, Cepat je masa berlalu.. Semoga menjadi wanita yang solehah.. Makin lawaaa laaa awak ni urwaa.. “

” Anak jepun mana ni.. Rase mcm baru hari je kluar.. omey. Samaalaahh.. dapat main depan umah jee.. Samaa la bby kita pkp setahun pn pkp lg.. “

Sekejap sungguh masa berlalu. Urwa kini sudah semakin laju berjalan. Semoga Arwa Malaikha Urwa membesar menjadi anak yang baik, mendengar kata ibubapa dan menjadi anak yang solehah. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Arwa Maaikha Urwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..