Connect with us

Artis / Selebriti

” Ewah meledak ayat dia. Bersemut teruk ni Ustaz.. ” – Netizen

Perkongsian Haris Ismail Sempena Ulangtahun Kelahiran Neelofa Raih Perhatian Ramai. Alahai Sweetnya Bait-Bait Ayat Haris Tu. Kembang Kempis Lah Hidung Lofa, Confirm Cair Punya. Bersemut Sungguh Lah Zauji Ni !!

Kedatangan bulan Februari dinanti-nantikan oleh ramai peminat Neelofa kerana ianya adalah bulan kelahiran bintang kesayangan mereka ini. 10 Februari merupakan hari ulangtahun kelahiran Neelofa. Selain ucapan daripada sahabat handai dan kaum keluarga, ucapan Haris Ismail antara yang menjadi perhatian.

Meninjau akaun Instagram Haris, telah dikongsikan ucapan khasnya untuk isteri tercinta. Haris menyifatkan Neelofa antara insan terpenting dalam hidupnya dan Haris menyaksikan betapa ikhlasnya Neelofa berkorban demi rumahtangga dan keluarga kecil mereka.

Klik gambar untuk info..

Isteri yang baik dan Haris bersyukur anak-anaknya memiliki ibu yang seperti Neelofa. Hanya doa dan kasih sayang yang Haris harapkan dari isteri kesayangannya ini. Ucapan Haris ini turut disertai dengan sekeping gambar mereka bersama. Alahai sweet juga abah Bilal dan Abbas ini, mana lah ummi tak bahagia dan ceria selalu.

Perkongsian oleh Haris ini mendapat perhatian ramai dan semua memuji ayat Haris. Merpati dua sejoli ini sememangnya selalu romantis dengan cara mereka tersendiri. Haris beruntung dikurniakan Neelofa sebagai isteri, begitu juga Neelofa beruntung mempunyai suami yang membimbingnya ke jalan Allah seperti Haris.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Sehingga kini, perkongsian oleh Haris ini telah pun meraih lebih 28 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Sweet dooh abang.. ” – Ameera Khan

” So sweet, Org prmpn bila dpt ayat jiwang mcm ni pun dh blh buat hati dia cair. Bersemut teruk ni ustaz.. ”

” Aww sweet sangat, bersemut skrin hp kita tau.. happy birthday si bunga biru kesayangan ramai Neelofa.. ”

” Sweet eh, sanah helwah Lofa.. semoga Allah rezkikan umur yg diberkati dan Allah rezkikan kedua2nya rumahtangga yg sakinah mawaddah warahmah.. ”

” Happy birthday Idolaku.. Sanah helwah Ummi Bilal dan Abbas.. Alhamdulillaah… semoga kalian bahagia till Jannah.. ”

” Ee gula tumpah berlori-lori ni, sweet sangat lah wishnya. kita pulak tersengih-sengih baca, lofa tak tau lah lebar mana senyum.. ”

” Manis bethooOoooolllll.. Sesakit mana pon melahirkan, dapat ayat mcm ni. Auto nk ada baby comel lagi hehe. Happy birthday ummi Bilal.. ”

Klik gambar untuk info..

” Limited nii, luahan hati betul nie.. ewah meledakk ayat-ayat dia.. Sweetnyaaaa rezeki Allah belaka Alhamdulillah.. ”

Alahai boleh cair hati sang isteri apabila membaca ucapan si suami seperti ni. Ucapan yang ikhlas daripada hati, peminat tumpang gembira membacanya. Selamat hari lahir Neelofa daripada kami di Berita Kopak. Semoga Neelofa dikurniakan Allah kebahagiaan selalu dan dalam rahmat Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haris Ismail

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT