” Ewah-ewah, photosh00t mereka ye.. ” – Shukri Yahaya

Tya Adnan Berkongsi Gambar -Gambar Bersahaja Anak-Anaknya, Aaira Ameena Dan Maleeq Miqayl. Wah, Cantik Dan Handsome Dua-Dua Ni. Satu Muka Daddy Satu Muka Mummy !!

Tya Adnan dan pasangannya pelakon, Syukri Yahaya sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Mereka dikurniakan 2 orang cahaya mata hasil perkongsian hidup bersama. Anak perempuan mereka bernama Aaira Ameena dan anak lelaki pula bernama Maleeq Miqayl.

Melalui perkongsian Tya di Instagram, Tya ada memuatnaik gambar-gambar kedua anaknya Ameena dan Maleeq sewaktu mereka di atas katil. Ameena memakai baju berwarna putih manakala Maleeq pula memakai baju berwarna biru. Mereka kelihatan begitu comel bergambar bersama.

Di ruangan kapsyen, Tya juga memaklumkan kehadiran kedua-dua anaknya merupakan perkara terbaik yang pernah berlaku dalam hidupnya. Sudah pastinya Ameena dan Maleeq sangat bertuah kerana memiliki ibu yang begitu menyayangi mereka.

Wajah comel kedua-dua anak Tya juga mendapat perhatian peminat. Wajah Ameena yang cantik mengikut raut wajah ayahnya dan Maleeq yang handsome betul-betul c0py paste wajah ibunya. Alahai, seronok melihat gelagat si kakak yang dah pandai p0sing.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Gambar bersahaja Ameena dan Maleeq sewaktu diambil gambar oleh ibunya membuatkan ramai peminat ger4m. Rata-rata mereka memuji kecomelan kedua beradik itu. Antara komen-komen mereka adalah :

Ewah ewah ber-photosh00t mereka eh.. ” – Syukri Yahaya

” Comelnya maleeeqqq. Nanti besarrrr mesti handsome. Maleeq jgn mainkan hati perempuannn eaa walaupun awk tu handsome nanti besar.. “

” Ehhh ger4m nyaaa dua ketul ni.. Comey sgt sgt, Cantikkk dan hensemnyaa dua2 niee.. aunty melting tgk.. “

” Comel ye.. Kakak dgn Adik Sama2 segak.. So comel lah both of you, Comel nye girl muka ayh boy muka mama nye.. “

” Comelnyaa ade lesung pipit, so cute both of u.. combination mummy tyaadnan and daddy shukriyahaya, Comelnyaaaa Ameena dengan Maleeq.. “

” Sorang mcm muka kak tya and sorang lagi mcm husband kak tyaaa EEE So COMEL, Dua2 comel sgt.. sorang cantik sorang hensem.. “

” Hurmmm comelnyeee laaa… dah besar mesti lawa & handsome ni tyaadnan, cntik nye ameeena… hensemnyeee maliqqq.. plis beran4k lg tya.. sume cecomell.. “

” Ameena rupa Tya versi mini, Maleeq pulak rupa Shuk versi mini. .comel sangat sangat, Kakak copy muke daddy… adik copy muke ibu.. “

Bertuahnya Tya dan Syukri kerana memiliki cahaya mata yang comel dan cantik. Sudah semestinya bila besar nanti mereka bakal menggembirakan hati kedua ibu bapa. Kami di Berita Kopak sentiasa mendoakan kesejahteraan buat keluarga Tya dan Syukri.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Adnan, Aaira Ameena

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..