” Cantik sungguh warna matanya, comel sangat Andre.. ” – Netizen

Video Anak Farah Nabilah, Andre Omar Yang Comel Memakai Baju Harimau Namun Warna Mata Andre Cur1 Tumpuan Ramai. Macam Warna Coklat Muda !!

Sejak bergelar ibu, pelakon Farah Nabilah dilihat gemar berkongsi video dan gambar permata hatinya, Andre Omar. Hampir setiap hari ada sahaja kelet4h Andre dikongsikan di akaun Instagram miliknya atau di akaun Instagram milik Andre.

Meninjau ke akaun Instagram, Farah telah berkongsi video terbaru anaknya, Andre. Andre yang lengkap berpakaian bercorak harimau dilihat begitu comel sekali. Andre sedang meniarap sambil mengig1t-gig1t lengannya yang gebu itu.

Gelagat Andre tersebut bersesuaian dengan kapsyen yang dikongsikan Farah iaitu ‘ Kalau nampak baby tiger ini di tepi jalan l4ri tau, nanti dia gig1t ‘. Alahai, kalau nampak baby tiger macam ini rasanya tak l4ri, rasa nak cul1k jer kerana terlalu comel.

Namun di sebalik video ini ada sesuatu yang menarik perhatian ramai. Mata Andre telah memuk4u pandangan ramai orang kerana warna matanya yang sangat cantik. Begitu jernih seperti kaca warna mata Andre yang dilihat seperti warna coklat muda.

Jom tonton video di bawah :

Posting ini telah meraih perhatian ramai netizen dengan memberi ratusan komen. Kebanyakannya memuji wajah comel Andre dan matanya yang cantik. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cantik sungguh warna matanya, Cokletnya mata bby farah nabilah official. Tak nak l4ri.. nak join sekali dgn this cute little cub. Nk bwk l4ri skali.. “

” Kalau mcmni comelnya anak tiger kena gig1t pun saya sanggup. MasyaAllah comel sgt. Kenapa cute sangat. Comelnya baby.. Mcm muka fawa, mate klabu cntiknye.. “

” Tak nak l4ri.. nk gig1t tiger comel ni. sedapnyerrr his4p tgn tu… his eyes so cute. ger4mnyer bolat.. comei.. mata dia cantik sangat.. “

” Masya Allah. Superb comey anak soleh ni.. apahal comel sgt ni… aduhaii.. ni ak yg gig1t dia nnt.. haha. Gat4i mulut nk tumbuh gigi ler tu.. “

” Comelnya andre. mata kak farah nabilah. kalau tak nak lari , tpi nak angkat bawak balik boleh . Kita terus bawak balik rumah.. sbb cute sgt.. “

” Napa lah comel sangat andre. ger4m aunt tengok. Lari bwa baby tiger nie skali… So cute.. Alahai sedapnya dgr dia is4p tgan tu… nk kena gig1t ni ekkk… “

” Sebelum dia gig1t kiter, kiter gig1t dia dulu. So cutelah this tiger. Baru dua bulan andre omar dah pandai tiarap ye comel nya muka mcm papa dia lah.. “

Nampaknya kebanyakan bayi yang lahir pada tahun 2020 ini mempunyai sepasang mata yang cantik antaranya anak selebriti Fasha Sandha dan Emma Maembong. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Andre Omar membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farah Nabilah, Andre Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..