” Everybody loves Hanif Zaki.. ” – Anzalna Nasir

Anzalna Nasir Kongsi Video Sempena Birthday Suaminya, Hanif Zaki. Sweet Sangat Part Wish Birthday Tu. Semua Sporting Dan Semp0i Habis !!

Anzalna Nasir adalah antara selebriti yang terkenal dalam arena seni tanahair. Anzalna bukan sahaja berbakat dalam bidang lakonan, malahan peragaan. Bekas finalis Dewi Remaja ini bukan sahaja cantik, malah sangat lemah lembut ketika berbicara. Tidak hairanlah Anzalna disenangi ramai.

Anzalna telah mendirikan rumahtangga bersama Hanif Zaki pada tahun 2016 dalam majlis perkahwinan yang cukup meriah. Hasil perkongsian hidup,  pasangan sama cantik sama padan ini telah dikurniakan seorang anak lelaki yang sangat comel iaitu Mohamad Eidrees. Kehadiran Eidrees sememangnya saat memberikan kebahagian buat keluarga ini setelah 3 tahun menanti.

Seperti selebriti lain, Anzalna juga suka berkongsi cerita dengan memuatnaik video dan gambar di Instagram miliknya. Perkongsian yang sangat sweet mengenai keluarga tercinta terutama tentang Eidrees yang sangat cute sering meraih perhatian netizen.

Terbaru Anzalna berkongsi video sambutan hari lahir suaminya yang tercinta iaitu Hanif. Sambutan yang diadakan bersama keluarga itu, cukup meriah dengan adanya ahli keluarga yang sangat-sangat sporting. Kapsyen Anzalna ‘ semua orang sayang Hanif ‘ terbukti dalam birthday wishes semua orang pada Hanif. Sweet sangat keluarga ni !

Jom tonton video ucapan happy birthday untuk Hanif :

View this post on Instagram

Alhamdulillah #Hanifsbirthday #MyFamilyMyEverything

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

Perkongsian video sweet Anzalna mendapat pelbagai komen daripada netizen. Antara komen-komen netizen :

” Bestnya this family.. Alhamdullilah, love this so much.. “

” Happiest Birthday to ur husband.. Such a happy family.. Beautiful family bonding.. very honest and truthful. All are so handsome and pretty. Syukur Alhamdulillah.. “

” Hahaha baru perasan Adam cakap moolah.. Happy birthday Banif, my birthday I also want moolah not present.. “

” Dpt family yg satu kepala mcm ni pun satu rezeki besar jugak kan.. “

” Yes betul. semua org suka hanif.. sebab hanif zaki seorang yg humble and baik hati.. “

” I love so much this family.. suka tgk famly anzalna.. confrm kt pn tump4ng gelak besaq.. “

” Sweet sgt .. Suka tgk family anzalna.. Kerja gelak bersama, kta tgk pown tukang gelak bersama jgk.. “

” Happiest Birthday to ur husband.. Such a happy family.. “

Sweet sangat kan family Anzalna ni. Jelas kelihatan rapatnya hubungan mereka adik beradik. Semua memang sporting habis. Happy Birthday Hanif. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, serta berbahagia dengan isteri tercinta.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Anzalna Nasir88

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..