” Emirhan jangan kacak sangat please.. ” – Netizen

Gambar Anak Kedua Anzalna Nasir, Mohamad Emirhan Ketika Bercuti Di Dubai Raih Perhatian Warganet. Alahai Comelnya Emirhan, Macam Anak Mat Salleh Lah. Part Anzlana Puji Diri Sendiri Tu Kelakar. Sempat Lagi Mommy Angkat Bakul Yer, Hehe !!

Umum mengetahui bayang hawa selebriti Anzalna Nasir kini telah pun mempunyai dua orang cahaya mata lelaki yang diberikan nama Mohamad Eidrees dan Mohamd Emirhan. Kedua anak Anzalna ini membesar dengan baik dan comel.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Anzalna telah berkongsi gambar dan video yang kini sedang bercuti di Dubai. Difahamkan percutian tersebut adalah hadiah sempena ulang tahun Anzalna baru-baru ini.

Namun apa yang mencur1 perhatian warganet adalah penampilan Mohamad Emirhan yang dikatakan semakin ‘kacak’. Di ruangan kapsyen Anzalna berkongsi cerita yang Emrihan seorang bayi yang sangat baik dan tidak meragam ketika percutian itu.

Malah seloroh Anzalna pada akhir penulisannya yang sikap baik Emirhan itu sebenarnya mewarisi sikapnya ketika kecil dahulu. Alahai comel betul anak-anak Anzalna, putih gebu kulit dah macam anak mat salleh.

Ikuti perkongsian gambar dan video di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian oleh Anzalna dan memuji kecomelan Emirhan di dalam gambar. Antara komen-komen menarik adalah :

” Emirhan jangan kacak sangat please.. Woww seronok betul tengok, happy holiday Anzalna n family.. “

” Happy holiday and have fun Anzalna. Handsomenya Emirhan, ger4m lah tengok dia, hehe walaupun muka nk senyum tak nak senyum.. “

” MasyaAllah Tabarakallah.. Emirhan punye kecomelan tu lain macam betul.. Allahuakbar ger4mmmmmm.. “

” Hahaha wajib angkat bakul, kelakar lah. Ger4m tengok Emirhan, kemain si abang tu teruja betul tengok banyak fish.. “

” Jangan tutup kilang, nak tengok Anzalna junior, amin. Rugi lah, mesti dapat anak cantik / handsome lagi lepas ni.. “

” Tq belanja scenery.. Wpun tak mungkin akan sampai sana, tp seronok dpt tgk tau. Comelnya Emirhan.. “

” Jgn tutup lagi.. Anak comelĀ², kasi 12 org baru tutup kilang.. Comel sgt anak-anak Anzalna, hehe suka tengok.. “

Wah special betul percutian Anzalna bersama keluarga pada kali ini. Sekejap sahaja rasanya masa berjalan, sudah 8 bulan usia Emirhan. Apa-apa pun anak-anak Anzalna terus membesar dengan sihat dan menjadi anak-anak yang soleh buat Anzalna dan suami. Happy holiday Anzalna sekeluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG anzalnanasir88

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..