” Cepat je tangan tu tarik pinggan mommy. Ket4r mommy, haha.. ” – Netizen

Kongsi Menu Makan Tengahari Yang Simple, Tindakan Pantas Bunga Elhaq Menarik Pinggan Makanan Buat Elisya Sandha Terkej0t. Amb0i Bunga, Laju Betul Eh Tangan Tu. Hehe !!

Menerusi akaun Instagram Elisya Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Elisya menunjukkan menu simple masakannya untuk makan tengahari. Dapat dilihat menu pertama adalah ikan goreng yang ditaburi dengan cili api dan juga bawang goreng.

Elisya turut memasak sayur dan diletakkan di atas meja makan. Peminat dapat mendengar Bunga Elhaq menyebut perkataan seakan-akan ‘ daddy ‘. Alahai daddy juga yang menjadi perkataan Bunga ni ye. Comel suara Bunga yang memanggil-manggil tu.

Elisya memangku Bunga dan mengatakan kepada Bunga yang mommy hendak makan sekejap. Mata Bunga bulat memandang ke arah makanan, sepantas kilat Bunga menarik pinggan nasi mommynya ini.

Haa apa lagi, berubah terus muka Elisya haha. Tangan paling pantas adalah tangan bayi. Laju sahaja dicapainya. Agaknya mommy sempat selamatkan tak nasi itu atau semuanya berselerak di atas lanta. Video part 2 please mommy Bunga, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Elisya ini telahpun meraih lebih 12 ribu likes setakat ini. Antara komen-komen warganet yang dapat kami kongsikan :

” Hati2 tgn paling laju dlm dunia dok perati ja tu.. sekali dia ram4sss… haa habess. Buat part 2 tang tarik pinggan tu… ape kesudahan dia hahaha.. “

” Nasib tangan tu perlahan je tarik pinggan haha. Tangan paling pantass dan laju, ni lah baby.. mcm anak saya,jgn la makan depan dia. Mmg sekelip mata dia boleh tarik.. “

” Cepat je tangan tu tarik pinggan mommy. Dari tadi lagi Bunga aim tunggu masa yang sesuai je haha.. “

” Bunga tarik pinggan sebab dia frust mak dia makan boleh pulak tak suap dekat dia haha. Baby pun nak jugak tu, dia ger4m tengok makanan.. “

” Bunga dan capai pinggan momy dia, ketaq momy haha. Tgn yg paling pants adalh tgn bby.. “

” Part last tu mak-mak mar4h anak yang tak terkeluar suara tu hhaha. betul la orang ckp tangan paling laju tangan baby. laju dia capai pinggan nak makan hahahha.. “

” Part last tu.. hahaha.. ape yg paling laju di dunia ? adlh tngn anak2. Tangan sepantas kilat. Tak jadi makan kita. R1sau.. “

Bunga memang buat mommy cu4k, ini mesti terbant0t terus selera mommy hendak makan, hehe. Bunga Bunga, comel sangat muka ger4m tengok makanan tu. Mommy next time kena jauhkan Bunga daripada pinggan okey.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elisya Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..