” Ehem-ehem, macam sepadan lah. Semoga berjodoh.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Bersama Seorang Jejaka Tampan, Peminat Doa Zulin Aziz Ada Jodoh Bersama. Wahhh Senyap-Senyap Je Zulin Yer. Komen Ariz Lufias Cur1 Tumpuan Ramai !!

Zulin Aziz cukup terkenal dengan jenaka dan kebolehannya bercakap dalam banyak bahasa. Sejak PKP bermula Mac lalu, Zulin sering menyajikan pelbagai video yang mencuit hati peminat. Pernah melalui detik suk4r apabila perkahwinan terbat4l di saat akhir, namun Zulin bangkit dan kembali ceria.

Pernah dikaitkan mempunyai hubungan istimewa dengan penyanyi Ariz Lufias daripada kumpulan Forteen, namun tiada jodoh antara mereka. Sebelum ini mereka sering berkongsi video menyanyi dan melakukan aktiviti bersama. Namun mereka lebih selesa bergelar sahabat.

Antara video yang Zulin hasilkan sepanjang PKP ini, salah satunya mendapat komen dari pelakon Ikhlas Jalil. Ikhlas yang juga popular dengan drama spontan bersama ibunya memberi komen yang mengatakan sudah berjumpa jodoh yang sesuai iaitu Zulin. Ini membuatkan mereka mula membuat video bersama.

Menerusi akaun Instagram, Zulin telah berkongsikan sekeping gambarnya bersama Ikhlas. Rupanya Ikhlas membuat kej0tan dengan hadir beraya ke rumah Zulin. Wah sweet sangat macam sesuai pasangan ini. Tambahan lagi dua-dua pun suka melawak dan peminat juga suka melihat keserasian antara mereka.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian Zulin ini menarik perhatian peminat. Ramai yang mendoakan mereka ada jodoh bersama. Antara komen-komen mereka :

” Semoga dipermudahkan… ” – Sharifah Shahira

” Zulin, okay babee . Onz dah okay dah tu.. ” – Zalif Sidek

” Mudah mudahan awak berdua berjodoh la… Aminnn.. “

” Zulinnnnn, serius cakap. Kalau ade jodoh, usahakan.. “

” Ehem-eham.. Macam sepadan lah.. Semoga berjodoh.. “

” Da kene silang ni. Sesuai sangat.. “

” Sepadan. Semoga berjodoh.. Sama cantik.. Sama padan.. “

Namun ada juga komen daripada peminat yang mengaitkan nama Ariz dan dibalas Ariz dengan ucapan doa yang sangat ikhlas untuk sahabatnya itu.

Wahhh nampaknya peminat juga teruja melihat Zulin bersama Ikhlas ni. Semuanya mendoakan semoga mereka berjodohan. Apa pun, segalanya di tangan Tuhan. Andai kata ada jodoh antara mereka, sama-sama kita doakan yang terbaik buat Zulin. Semoga segalanya dipermudahkan Zulin. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz, IG Ikhlas Jalil

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK . Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..