Connect with us

Artis / Selebriti

” Eh sedapnya suara Rayyan ni. Macam suara arwah ayahnya.. ” – Netizen

Video Siti Nordiana Menyanyi Bersama Anak Bujangnya, Muhammad Rayyan Nakhaie Cur1 Perhatian Warganet. Alahai Rayyan, Malu-Malu Pulak Dia. Sekali Rayyan Buka Mulut, Tak Sangka Ada Suara Yang Merdu Juga. Macam Suara Arwah Faizal Yusup Sangat !!

Siti Nordiana mempunyai seorang anak lelaki hasil perkahwinan bersama arwah Faizal Yusup yang diberi nama Muhammad Rayyan Nakhaie. Rayyan menjadi sumber kekuatan Nana untuk meneruskan kehidupan dan kini anak Nana ini telah pun berusia 15 tahun.

Rayyan menjadi peneman setia Nana dan menjaga mamanya ini dengan baik. Nana juga suka menyakat Rayyan dan ianya dapat dilihat daripada banyak video Nana. Meninjau akaun Tiktok mimisclj47k, telah dikongsikan satu sedutan video Nana bersama Rayyan.

Klik gambar untuk info..

Nana yang membuat live ketika itu meminta Rayyan untuk menyanyi dan Rayyan kelihatan malu-malu. Namun  demi mamanya, Rayyan tetap ‘payung’ warganet sedikit suaranya menyanyikan. Wah rupanya Rayyan ada suara yang sedap didengar.

Ramai yang memuji Rayyan dan Nana turut membaca salah satu komen yang memuji suara Rayyan ini. Mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Ada juga yang mengatakan suara Rayyan sama seperti suara arwah ayahnya. Muka Rayyan pun memang seiras sangat dengan wajah ayahnya.

Jom tonton video di bawah ( sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) :

@mimisclj47k

Rayyan malu ke tu.. ,#sitinordiana #sitinordianafc #fypシ #fyp #foryou #foryoupage #masukberanda #masukfyp #masukberandafyp #berandatiktok #berandafyp

♬ original sound – SITI NORDIANA ❤️ – SITI NORDIANA ❤️

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 1000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Kak Nana bawa rayyan pi klas vokal sbb tone dia ada ciri2 seorang penyanyi.. penerus siti nordiana.. ”

” Suara Rayyan macam suara arw4h ayahnya.. sedap suara Rayyan. makin besar makin handsome. muka abah dia sangat, senyumna mama.. ”

” Rayyan pun pemalu jugak macam mak nya jugak.. mcm adik bradik laa. tk mcm son dgn mum.. ”

” Wah sedap suara Rayyan ni, ada bakat terpendam tapi tak nak tunjuk. Anak penyanyi, pandai Rayyan nyanyi.. ”

” Malu-malu pulak dia.. Sedapnya suara Rayyan.. ni boleh masuk famili duo.. anak dengan mak mesti best.. ”

” Eh sedapnya suara Rayyan.. boleh tahan lenggok dia.. muka sebijik arw4h ayah lah Rayyan ni. suara pun.. ”

” Merdu suara Rayyan macam suara Nana. Tahun depan boleh masuk famili duo.. teringin nak tengok nana dengan rayyan dalam satu stage.. ”

Klik gambar untuk info..

Wah Rayyan, dalam malu-malu tetap ‘belanja’ juga suara dia tu. Boleh tahan suaranya, kalau diasah dan diberikan latihan vokal tidak mustahil boleh menjadi penyanyi yang hebat seperti mamanya. Sempat lagi Rayyan buat suara Dato’ Jamal Abdillah, lawak juga Rayyan ni.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok mimisclj47k

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT