Connect with us

Artis / Selebriti

” Dulu selalu kenakan mummy dia, sekarang wife dia pula kena.. ” – Netizen

Video Harris Annuar Membuat Prank Kepada Isterinya, Asha Merican Buat Ramai Terhibur. Sebelum Ni Kenakan Kak Ton, Sekarang Isteri Pulak Yang Kena. Muka Asha Pasrah Je Tu, Haha !!

Meninjau ke akaun Instagram Harris Annuar, perkongsian sebuah video yang memaparkan Harris menbuat prank kepada isterinya, Asha Merican telah membuatkan ramai terhibur. Nampaknya ‘ kenakalan ‘ Harris kini mengenakan isterinya pula.

Sebelum ini, Harris selalu bergurau dan membuat prank terhadap ibunya, Kak Ton dan dikongsikan di media sosial. Kini, nampaknya Harris sudah ada ‘ mangsa’ baru lah pula, hehe. Harris mengenakan Asha dengan meminta Asha memegang sudu yang diletakkan telur.

Klik gambar untuk info..

Di awal video, Asha diminta membuka peti ais dan Harris memasukkan sudu di celah pintu peti ais. Tidak diketahui apa yang dilakukan, Asha hanya menurut perintah sahaja. Namun, apabila diletakkan telur di atas sudu, barulah Asha menyedari yang dirinya terkena prank.

Perkongsian ini telah menerima lebih 14 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Agak-agaknya apa tindakan Asha selepas dirinya terkena prank ini. Nasib baik Asha memiliki sikap yang lemah lembut dan tidak mudah melenting.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memberikan emoji ketawa. Antara komen-komen lain yang diberikan oleh netizen ialah :

” Nakal betul aboy dulu kena kan mummy sekarang kenakan anak bini pulah .. lepaskn jer pastu suh die cuci biar tk leh gi bola .. “

” Senang je turunkan sudu ke bawah sampai lantai slow2 sa.. Mcm muka puteri balqish ye bini mu.. hahah teringat sokmo naya ke mami.. “

” Geramnyaaaa auntie tgk tgn dia yg bam2 tu..heeee.. Adoi digula2 kan mcm gitu jer . Lepas tak tu p main bola.. rindu korang.. “

” Wah good idea.. sweet la.. Aku da agk da ltk telur..rmi ikut vdeo telur ni eh.. kes naya ni.. mata tgok si baby tu…  geramm.. “

” Kalu camnie senng je nk buat.. telur tu trunkn ke bawah pintu lepas tu ambk/tadah dri bawah pintu peti ais tu. hehehe.. “

” Hahaha…dulu selalu kenakan mummy dia. skrg, wife dia plak kena.. Geramnya tgk anak diaa.. mcm ni cara nk keluar rumah. baru tau..blh try ni.. “

” Part 2 kene tdo luar please.. dl selalu pekena k.ton.. skrg pekena bini dia plak.. dlu mummy.. loni.. pasrah la eh hak3.. “

Klik gambar untuk info..

Ada sahaja idea Harris untuk mengenakan orang kan. Tapi idea sebegini jangan dibuat selalu, boleh dibuat gad0h kalau tersalah langkah, hehe. Apa-apa pun, wajah Asha tanpa sebarang solekan tetap cantik dan nampak seperti kebudak-budakan sahaja.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Harris Annuar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT