” Dia punya jeling, Ryan Bakery is shak1ng.. ” – Netizen

Video Gelagat Lila Amina Ketika Dius1k Oleh Bapanya, Awal Ashaari Buat Ramai Terhibur. Alahai Pandai Lah Lila Buat Macam-Macam Mimik Muka. Boleh Jadi Pelakon Ni, Comel Sungguh !!

Lila Amina merupakan anak kedua buat pasangan selebriti, Awal Ashaari dan Scha Alyahya. Lila kini sudah berusia lebih setahun dan bermacam ragam serta gelagat Lila yang menghiburkan dikongsikan di media sosial.

Terbaru, video Lila sedang dius1k oleh bapanya ketika sedang makan telah membuatkan ramai terhibur. Bayi seusia Lila ini sememangnya seronok untuk diajak bergurau kerana kadangkala gelagat mereka mencuit hati.

Lila yang tidak suka dirinya dius1k ketika sedang makan telah membuat pelbagai m1mik muka. Lila menjel1ng bapanya dan memejamkan matanya. Eh, nampak comel sangat gelagat Lila ni. Mesti ramai yang ger4m kan.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian video ini telah menerima lebih 15 ribu tanda suka daripada warganet. Ada yang mencadangkan agar Lila menjadi pelakon. Wah, kalau Lila jadi pelakon pastinya bertambah ramai peminat Lila.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat Lila. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cheeky lah dia ni.. sebiji muka kakak lara.. Fedeling makan lekor nampakkk ahahhahahaha so cute.. clever girl.. “

” Comel molek tite pandai pulak tu. Tapi tu keropok keping la tite sayang. Pandaiii sangat nyaaaa ger4m lahhhhhh ishhhhh.. “

” Lara junior, Igtkan vid lara throwback tadi.. semakin cheeky.. hahaha ger4m la aunty tengok tite ni. comel betol.. “

” Feelingnya dia gigit keropok tu . Lila why so cutee.. Dia punya jelinggg ryanfahmibakery is shaking.. sekali imbas macam kakak dia masa kecil.. “

” Tite pun geyam dgn Tite tau.. Eaaaa kembarrrrr betul yeeee dgn kakak dia.. anak kedua memang akal lebih. stepek muka kakak dia.. “

” Ya Allah, ingatkan kakak dia.. so cute pandai usik daddy.. anak kedua memang lain macam.. kembar kakak lara.. “

” Ha… dah boleh training utk sho0ting ni.. comel.. Sebiji muka lara alana masa kcikk.. Kenapa omey sgt ni.. “

Ramai juga menyatakan wajah Lila sangat sama dengan wajah kakaknya, Lara Alana ketika kecil. Jika tidak dinyatakan siapa, pastinya ramai mengingatkan itu merupakan video thr0wback Lara ketika kecil.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lila Amina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..