” 10 kali ulang 10 kali ketawa terbahak. Kuat membul1 Jep, haha.. ” – Netizen

Video Jep Sepahtu Mengusik Rakan-Rakan Setugasnya, Siti Elizad Dan Rahim Mencuit Hati Ramai. Ad0i Jep, Habis Semua Benda Disoroknya. Part Kena Kejar Dengan Elizad Tu Lawak. Mencicit Jep Lari Kena Kejar, Haha !!

Segmen pagi Sinar kini membariskan 4 orang penyampai iaitu Jep Sepahtu, Rahim Sepahtu, Angah Raja Lawak dan Siti Elizad Sharifuddin. Gandingan baru ini lebih meriah dan menghiburkan pendengar setia stesen radio Sinar FM.

Meninjau akaun Instagram Sinar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Jep bersama Elizad dan Rahim di konti. Pada permulaan video, Elizad mengatakan beg tangannya h1lang dan memusing-musing sekitar konti mencari begnya itu.

Seketika kemudian, beg sudahpun dijumpai berada pada Rahim. Semua di konti tahu ianya pasti kerja Jep yang suka menyakat namun Jep tetap membuat muka selambanya itu. Ketika Elizad mencari handphonenya, Jep juga ‘dal4ngnya’ yang menyembunyikan handphone Elizad.

Apalagi bila kant0i Jep punya kerja, berkejar-kejaran Jep dan Elizad di luar konti. Ceria sungguh suasana di tempat kerja apabila ada seorang tukang sakat seperti Jep ini. Sampai terduduk Elizad ketawa apabila beg Rahim pula disor0kkan oleh Jep.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by SINAR (@sinar_my)

Ini pula video kejadian ketika team Sinar Pagi membuat rakaman content permainan ketika zaman kanak-kanak. Hab1s semua orang terkena dengan Jep. Amboi nak4l sungguh lah si Tapan ni yer, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Vdieo gelagat Jep bersama rakan-rakannya ini membuatkan peminat turut sama terhibur. Antara komen-komen peminat :

” Sy tgk elizad yg gelak sampai terduduk, teringat juga dulu2 kalau bergurau dgn kawan2 gelak sampai terduduk2 mcm tu. happening dpt kawan2 mcm ni.. “

” Rupanya content mngimbau zman budak2 la.. jep mmang bg diorg back to real chillhood la. Seronoknya kalau dpt rakan sekerja mcm ni.. mood kerja pn ok je.. takde laaa pk nk resign.. “

” Meriah btol kalau ade yg tukang mengusik.. hidup jd ceria.. seronok je tgk.. kalau stress pun tak jd nk stress.. “

” Kuat membul1jep eh, blh pengsan lyn prngai jeb ni. Dia punya muka tu innocent g1la eh jep gera4m je aku tau haha.. “

” 10 kali ulang 10 kali ketawa terbahak haha. Tak hab1s lagi episod sorok menyorok ni. Kes1an Ejad hari-hari kena bul1 dengan Jep haha.. “

” Seronok datang keje.. tapi stress nak jaga barang tak0t kene sor0k haha. Kelakar lah korang ni, kuat menyakat betul Jep.. “

” Nak4l betullah si Jep haha, sak1t perut ketawa. Sampai kejar mengejar kat konti ni haha. suka tengok macam adik beradik bergurau haha.. “

Jep Jep, menyakat dia tu macam-macam akal betul ye. Lawak betul tengok kena kejar macam tu. Elizad pulak sampai terduduk ketawa, gel1 hati betul ada rakan kerja seperti Jep ini. Tunggulah Jep, harinya pasti akan tiba untuk Jep pula dikenakan, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..