” Dia nak kenakan aku, tapi dia tak tau yang aku dah bersedia.. ” – Tomok

Video Tomok Kenakan Black Hanifah Ketika Berlakon Bersama Buat Ramai Terhibur.¬† Nak Minta Pic1t Sangat, Sekali Kena ‘Starlight’ Lah Black. Berdek4h Habis Orang Kat Situ, Haha !!

Semestinya ramai yang tahu bahawa penyanyi Tomok dan juga Black Hanifah memang bersahabat baik. Malah mereka juga pernah mendapat gelaran ‘Upin dan Ipin’ daripada peminat mereka gara-gara kedua-duanya berkepala b0tak.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Tomok, telah berkongsi satu video yang memaparkan Tomok dan Black sedang berlakon bersama dalam sebuah drama yang bakal ditayangkan tidak lama lagi.

Menerusi video itu, kelihatan ada bersama adalah suami pelakon Fasha Sandha iaitu Aidil Aziz. Pada awal menerusi babak lakonan tersebut, Aidil telah menyuruh Tomok memic1t kakinya. Namun tiba-tiba datang Black juga untuk meminta Tomok memic1t badannya.

Namun paling mencu1t hati adalah tidak menyangka Tomok telah mengen4kan Black dengan membuat ‘starlight‘ di kepalanya. Kedengaran dalam video itu, beberapa orang¬† turut berdek4h ketawa melihat aksi sponton Tomok yang mahu kenakan sahabatnya itu.

Jom tonton video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata turut terhibur melihat dua sahabat ini saling menyak4t antara satu sama lain. Antara komen-komen menarik adalah :

” Sekali kena starlight Black, hahaha nampak sangat Tomok tengah cari peluang nak kenakan Black, hahahaha.. “

” Hahhaa padu betul tu, boleh pen1ng kepala. Aku memang tak sangka last2 Black yang terkena dengan Tomok, habis lah pas ni rasanya Tomok akan kena balik dengan Black.. ‘

” Kelakau haw4u lah. Dia dah lama bersedia. Black aje yg lalai selama ni. Hahaha ad0i keras perut aku tengok muka Black pas tu.. “

” Selamba ja bul1 budak botak tu yer, hahaha. Kelakar dan comel tgk dua orang sahabat, sempat lagi ha menyak4t.. “

” Habis angah kena kaw2 betul yer. Nak sangat bul1 kan dan kena. Hahhaa muka black tak tahan kena starlight, power Tomok.. “

” Tunggu nak starlek kepala, bende depan mata nak tggu ape lg kan Tomok, haha kena getah arr Black, habis semua ketawa.. “

” Dia buat betul-betul tu, kahkahkah. Bila nak tayang ni, mesti best ni. Tak sabar pula nak tengok, Tomok pandai berlakon.. “

Kelakar lah, patutlah ramai yang terhibur. Sekadar info, Tomok dan Black sedang menjalani sebuah penggambaran drama yang bertajuk ‘ Tumpang Lalu Bang’ . Apa-apa pun, semoga kedua mereka terus berjaya dalam bidang lakonan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok, Black Hanifah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..