” Nampak cool je Aaron ni tapi sekali membebel, haha.. ” – Netizen

Video Dato’ Aaron Aziz Membebel Melihat Isterinya, Datin Diyana Halik Sibuk Menyiram Pokok Walhal Sudah Lambat. Comel Sangat Dengar Bebelan Tu. Takkan Jeal0us Dengan Pokok Aaron, Hehe !!

Keg1laan kaum wanita terhadap pokok keladi pada masa kini turut sama mel4nda isteri kepada aktor kacak, Dato’ Aaron Aziz iaitu Datin Diyana Halik. Jika dilihat dari Instagram Datin Diyana, ada beberapa video yang memperlihatkan Datin Diyana bersama pokok-pokok kesayangannya ini.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Aaron Aziz, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Datin Diyana sedang menyiram pokok keladi ‘kayangan’nya ini dan ianya dirakamkan oleh Dato’ Aaron dari dalam kereta.

Punyalah Dato’ Aaron membebel kerana katanya mereka sudah lambat untuk keluar namun tetap Datin Diyana mengambil masa untuk menyiram ke semua tumbuhan tersebut. Jarang dengar Dato’ Aaron membebel sebegini, memang lawak didengar sampai ke akhir video.

Kapsyen Dato’ Aaron juga mencuit hati pembaca apabila menulis ‘ pokok, pokok , pokok. Pindah duduk hutan sahajalah ‘. Bila suami membebel dek kerana minat isteri pada pokok, boleh tahan padu ayatnya, haha. Kuat menyakat sungguh Dato’ Aaron ini, hashtag pun tak pernah tak lawak.

Jom tonton video di bawah :

Sebanyak 35 ribu likes dan lebih 390 ribu tontonan direkodkan untuk video perkongsian oleh Dato’ Aaron ini. Antara komen-komen peminat :

” Nampak cool jer AA ni tapi sekali membebel haha. Tapi bebel sendiri jer, cer cuba turun tingkap tu cakap terus. tak berani haha.. “

” Macam tu lah kalau dah minat tak ada ubat haha. Dato’ jeles dengan pokok gayanya ni haha.. “

” Haha meng0mel mar4h siram pokok. Bikin pan4s ye, dah la lambat lagi mau siram siram sehh haha.. “

” Sak1t hati betul gayanya tu bang haha. Aiyaa Malik, itu macam lu jeles sama pokok ka haha. Lawak la dengar bebel camni.. “

” Haha ini lawak, sabar bang. Itu sentimental namanya. Semua pokok kayangan, kena belai belai bang haha.. “

” Rintihan seorang suami kepada isteri berpokoks haha. EWdicted, geng mak mak memang macam tu. Harap bertenang bang.. “

” Bila suami membebel haha, jangan la jeles abang Aaron. Pokok dengan abang Aaron, dua dua kak Diyana sayang.. “

Bersabar sahajalah Dato’ Aaron, apa boleh buat demi minat isteri tersayang haha. Pokok pun mahukan belaian bak kata peminat. Semoga semakin banyak koleksi pokok Datin Diyana selepas ini dan Dato’ Aaron jangan stress okey.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaron Aziz, IG Diyana Halik

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..