” Dia dah pandai senyum bila tengok camera sekarang ni.. ” – Hafiz Hamidun

Gambar Terkini Anak Angkat Hafiz Hamidun, Hamdee Hafiz Yang Sangat Comel. Alahaii Bamb4mnya Pipi Tu. Muka Pun Dah Iras Macam Walid Dah !!

Sudah sedia maklum bahawa, penyanyi dam komposer Hafiz Hamidun sebelum ini telah mengumumkan bahawa dia telah mengambil seorang bayi dijadikan sebagai anak angkatnya. Berita gembira itu turut dikongsikan oleh Hafiz menerusi laman media sosial dan media tanah air.

Penyanyi yang cukup dikenali dengan lagu-lagu zikir terapi ini juga turut mencipta akaun Instagram untuk anak angkatnya itu sebagai simpanan gambar  kenangan dan tonton ramai. Hingga kini akaun Instagram si cilik yang diberika nama Hamdee Hafiz itu telah pun mencecah 10 ribu lebih pengikut.

Hadirnya Hamdee itu telah menyerikan lagi kehidupan Hafiz dan membuatkan Hafiz menjadi seorang ayah telah menjadi kenyataan. Terdahulu, untuk rekod, Hafiz pernah mendirikan rumah tangga bersama usahawan kosmetik, Joy Revfa pada 2017 sebelum bercera1 beberapa bulan kemudian.

Terbaru, menerusi perkongsian di Instagram, Hafiz telah berkongsi gambar terkini anak angkatnya, Hamdee yang kini telah pun berusia 3 bulan. Comel betul gelag4t Hamdee apabila dia tersenyum seolah-olah tahu bahawa walidnya sedang mengambil foto mereka berdua.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Wajah Hamdee yang seakan sudah mirip seperti Hafiz itu telah menjadi perhatian ramai. Antara komen-komen daripada netizen adalah :

” Dah pandai senyum budak encem ni.. “

” Ya Allah comel nya.. Assalamualaikum Hamdee.. “

” Untunglah si comel hamdee hari2 dpt dgr papa dodoi dgn zikir2 yg merdu.. ” 

” Alahai dakcik ni.. senyum kat sapa tu.. “

” Dh seupa muka walid dia.. ” 

” Pandai dia pandang camera tu.. Pipi tu bulat betul.. “

” Aiiii adek Hamdee, semoga menjadi anak soleh ya… “

” Every second every day was the precious moment sjust enjoy it wt him.. “

Comel betul anak angkat Hafiz ni. Makin lama, makin mirip wajah mereka berdua ini. Bahagia betul melihat Hafiz sekarang ini dengan kehadiran Hamdee dalam hidupnya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Hamdee membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat walid Hafiz. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hafiz Hamidun

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..