” Fizo Omar, cepat masuk meminang.. ” – Netizen

Azar Azmi Kongsi Gambarnya Memakai Busana Pengantin Yang Sangat Cantik. Kapsyen Dia Bukan Main Lagi, Siap Kepak Kepak Kebo0m. Namun Ramai Pula Yang ‘Tag’ Fizo Omar, Ehem Ehem !!

Nama pelakon Azar Azmi mula menjadi sebutan apabila lakonannya dalam drama fenomena , Nur 2 mendapat perhatian peminat. Gadis cantik yang juga bekas peserta Dewi Remaja ini punya pakej lengkap sebagai seorang pelakon, rupa yang jelita dan bakat yang besar.

Semakin meniti namanya dibibir peminat apabila drama Maaf Tak Indah lakonannya trending. Mula akrab dengan pelakon Fizo Omar ketika sama-sama bergandingan dalam drama ini membuatkan peminat mengharapkan mereka menjadi pasangan kekasih.

Azar yang peramah dan mesra dengan semua orang sentiasa ceria dan menghiburkan. Pernah melangsungkan pertunangan tahun lalu, namun ikatan ini terput0s ditengah jalan atas sebab yang tidak dapat dielakkan dan ini membuatkan Azar kembali berstatus bujang.

Menerusi akaun Instagram, Azar Azmi telah berkongsikan sekeping gambarnya yang ayu mengenakan busana putih tak ubah seperti pengantin. Dandanan dan solekannya itu menaikkan lagi seri wajahnya. Apa yang menjadi perhatian adalah kapsyen Azar sendiri membuatkan peminat mula mengus1k.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian Azar ini mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen :

” Nanti saya suruh abe joe masuk minang mekja ok hehe.. “

” Perghh… Pickup line mantap la sis.. “

” Hamboii pickupline. Cia cia cia.. “

” Eiii so cantik.. Suka tengok kak azar.. “

” Lucu la mekja.. Azar azmi selamat kepak kepak keboom keboom.. “

” Fizo omar bro cepat masuk meminang…. Musim pkp jimat nikah boleh online je.. “

” Bila nak dapat kad invitation ni.. “

” Hahahaaaahaha caption azar azmi tak pernah tak win ! Kepak kepak kebom kebom.. Lepas PKP boleh dah.. “

” Cantik sebijik rupa macam Cik Puan Azrinaz.. ”

Wah bukan main lagi peminat mengus1k dan menyakat Azar dengan Fizo. Mungkin kerana keserasian dan sering membuat video youtube bersama, mereka nampak secocok. Apa pun, jodoh di tangan Allah. Andai berjodohan, moga segalanya dipermudahkan. Sama-sama kita doakan yang terbaik buat Azar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azar Azmi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..