Connect with us

Artis / Selebriti

” Dengar suara mommy baling terus coklat, pandai coverline dulu. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Spontan Nur Fatima Aisya Apabila Ditegur Mommynya, Fazura Kerana Ingin Makan Coklat Buat Peminat Terhibur. Fuh Laju Tangan Fatima Bertindak Eh, Berterabur Terus Coklat, Kant0i Haha !!

Video dan gambar-gambar puteri kesayangan Fazura dan Fattah Amin, Nur Fatima Aisya sememangnya sering dinanti-nantikan oleh peminat. Semakin Fatima membesar, semakin banyak telatah dan akalnya yang membuatkan peminat ger4m melihatnya.

Meninjau akaun Instagram Bamtahdolly, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fatima ketika berdiri di tepi sebuah meja kopi. Terletak di atas meja tersebut sepinggan buah-buahan dan coklat.

Fazura yang merakam aksi Fatima ini dari jauh dengan lajunya menuju ke arah Fatima apabila melihat Fatima memegang coklat tersebut. Sampai meng4h mommy dibuatnya risau Fatima terus ngap coklat itu ke dalam mulutnya.

Ketika mendengar suara Fazura menegur, kelihatan Fatima membalingkan coklat di tangannya kembali ke piring. Bila ditanya, Fatima hanya menunjukkan ke arah coklat itu. Kata Fazura, Fatima tidak boleh makan coklat.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel oleh Fatima ini sehingga kini telahpun mendapat lebih 700 tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Haha terkej0t kena serbu dengan mommy terus baling coklat haha. Why cannot mommy, kasi la Fatima chance.. “

” Alolo kes1annya mommy tak bagi fatima makan coklat. Comel je camp4k laju-laju coklat, tak0t dengar suara mommy.. “

” Lovely baby Fatima, kes1annya bambam ni. Mommy kasi jelah 1 piece. Coklat kan bagus untuk IQ hehe.. “

” Nampak tak Fatima investigate chocolate tu.. dengar mummy datang terus baling. Cute mommy Fatima, kec0h haha. Kes1an Fatima tak dapat makan coklat.. “

” Alaa kan dah kena mar4h dengan mommy. Comel je Fatima kena tegur dengan mommy. Kes1an dia tapi elok je dia tak nang1s pon, bijak betol.. “

” Haha dia ingat toys agaknya, terus campak coklat tu haha. Terkej0t dengar suara Mommy, comel la awak ni Fatima.. “

” Kes1an Fatima kempunan, terkej0t mommy serg4h hehe. Tercamp4k terus lepas tu buat buat cakap eh tak ada la mommy, tengok jer haha. Comel lahai.. “

” Dengar suara mommy baling terus coklat, pandai coverline dulu haha. Bijak sungguh, pandai cover line sama macam yang dia jat0hkan nasi tu.. “

Semakin bijak Fatima ni sekarang, nasib tak terkeluar lagi ayat ‘ nah ‘ tu bagi mommy kan Fatima. Apa-apa pun, mungkin belum masa yang sesuai untuk Fatima dikenalkan dengan makanan manis seperti ini. Tunggu besar sikit lagi ye Fatima.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bamtahdolly, IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT