” Aku yang tengok, aku yang menitis air mata.. ” – Netizen

Video Ernie Zakri Menitis Air Mata Terima Kej0tan Majlis Baby Shower Daripada Syamel. Alahai Sweetnya Lah Bakal Daddy Ni, Penuh Dengan Kej0tan. Part Syamel Beri Ucapan Sambil Menang1s Tu Sayu Dengar !!

Ernie Zakri kini sedang sar4t hamil dan menghitung hari untuk melahirkan cahaya mata sulungnya. Dijangkakan bakal bersalin pada bulan Februari, ianya dinantikan dengan penuh kesabaran tidak hanya untuk Ernie malah untuk suaminya, Syamel.

Sebagaimana selebriti lain, majlis baby shower baby Ernie dan Syamel turut diadakan namun ianya tidak diketahui oleh Ernie. Kej0tan yang dirancang oleh Syamel bersama keluarga turut dihadiri rakan-rakan terdekat.

Meninjau akaun Instagram Aqilah Maria, telah dikongsikan video yang memaparkan suasana ketika majlis ini sedang berlangsung. Nyata Ernie tidak dapat menahan seb4knya dan menang1s melihat kej0tan yang diberikan oleh suami tercinta.

Reaksi Ernie itu membuatkan peminat yang menonton video ini turut tersentuh. Syamel sememangnya seorang yang romantis dan ada sahaja surpr2se yang diberikan untuk Ernie sejak dahulu lagi.

Jom tonton video di bawah :

Penyanyi yang juga bapa saudara kepada Ernie, Anuar Zain turut memuatnaik gambar dan video ketika Syamel memberikan ucapannya buat semua hadirin.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Perkongsian ini telahpun meraih perhatian peminat dan antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Aku yang tengok, aku yang menitis airmata. Semoga selamat melahirkan dan semoga ibu dan anak sihat.. “

” Surprise for baby shower, so sweetlah Syamel ni. Kita pulak nang1s tengok Ernie nang1s ad0ilah. Alhamdulillah semoga dipermudahkan untuk Ernie bersalin nanti.. “

” Asal aku yang seb4k. Sweet betul lah Syamel ni. Semoga Ernie dipermudahkan urusan untuk bersalin nanti. Tak sabar nak tengok BMKN Junior.. “

” Daddy Syamel memang suka buat kej0tan yang sweet untuk ibu Ninie. Alhamdulillah moga korang till to jannah.. “

” Aaa so sweet, seb4k kak ninie dapat surpr1se dari shurami macam ni. nampak keikhlasan kat muka syamel dan muka terkej0t kak ninie.. “

” May Allah blessed perjalanan hidup lovebirds ni dan perjalanan career bangmel dan kak ninie. Semoga segala urusan untuk bersalin nanti dipermudahkan.. “

” Ala sweetnya daddy to be ni buat surprise untuk bakal mommy tu ah. Semoga dipermudahkan urusan Ernie nanti, Aamin.. “

Doa yang baik-baik daripada seluruh keluarga dan peminat mengiringi setiap langkah Ernie untuk proses bersalin nanti. Semoga semuanya berjalan lancar dan diringankan kesak1tannya. Take care Ernie dan stay safe selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aqilahmaria_, IG Anuarzain70, IG Inaijari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..