” Ahli muzik tu semua redha je, kalau aku la dah terbah4k-bah4k gelak.. ” – Netizen

Gelagat Sharifah Shahirah ‘Join’ Jamming Anak-Anaknya Di Rumah Buat Peminat Terhibur. Muka Terp4ksa Dengar Suara Mommy Tu Airra, Haha !!

Sharifah Shahirah atau lebih dikenali dengan nama Shiera memang seorang yang happy go lucky. Tidak hanya di konti, malahan di rumah juga perang4i Shiera tetap sama. Ibu kepada 5 orang anak ini juga sering berkongsikan aktiviti anak-anaknya ketika berada di rumah.

Pada perkongsian terdahulu, Shiera ada memuatnaik satu video yang memaparkan gelagat anak-anaknya, Allisya, Airell dan Airra sedang berlatih jamming di rumah mereka. Allisya sebagai vokalis dan adik-adiknya pula bermain gitar.

Meninjau entry di akaun Instagram Shiera Ijoy, dikongsikan lagi satu video Airell dan Airra sedang berlatih bersama rakan-rakan mereka. Kali ini, Shiera sendiri pula menyumbangkan suaranya secara spontan.

Dengan kapsyen bertanya seni atau tidak dia, nyata seluruh keluarga Shiera ini memang berbakat dan berseni orangnya. Dah boleh buat band anak beran4k ni Shiera. Maknya pun layan lagu evergreen zaman muda mudi dulu.

Jom tonton video di bawah :

Setakat ini, posting oleh Shiera ini telahpun ditonton hampir 200 ribu tontonan. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Macam masuk je muzik dengan lirik Shiera tu. Not b4d yang penting ahli muzik maintain je. Redha dengan suara penyanyi haha.. “

” Mak dia pun layan lah dah lagu pun zaman mak mak dia hehe. Tak pernah tak lawak la kak Shiera ni.. “

” Shiera jadi pulak suara dengan muzik. ok esok sain kontrak. Walaupun mengar0t tapi sedap la jugak akak nyanyi.. “

” Band nya pun layan jer walaupun first singer dia sumb4ng sikit haha. Creep jadi krikk krikk ke tu haha. Terbaik lah kak Shiera.. “

” Bud4k yang pakai baju biru tu macam “ dah kenapa acik ni.. tibahh ” haha. Sayang takde orang sign maknya untuk contrack nyanyian.. “

” Haha cute je family kak rara. Jamming dengan anak-anak, Anak-anak pun layan je mak dia hehe. Dah boleh buat group S-Joy band ni.. “

” Ahli muzik tu semua redha je, kalau aku la dah terbah4k-bah4k dah gelak. Kalau tak lawak bukan Shiera lah tu haha.. “

Comel je bila mak dengan anak-anak bergabung jamming sebegini. Mak sporting dan anak-anak pun ikutkan sahaja keren4h maknya. Apa pun, semoga happy selalu Shiera sekeluarga dan sentiasa ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shiera Al-Khaired

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..