” Daripada rupa mach0, terus jadi rupa budak lepas habis SPM.. ” – Netizen

Video Emma Maembong Diam-Diam Mencuk0r Jambang Suaminya Ketika Sedang Tidur. Redha Je Muka Shazli Bila Tersedar Kena Bul1 Dengan Isteri. Hasil Last Tu Memang Kacak Sangat !!

Pelakon cantik Emma Maembong antara artis kesayangan ramai. Sudah bergelar isteri beberapa bulan lalu, kehidupan barunya sebagai seorang isteri dilihat sangat bahagia dan gembira di samping suami tersayang. Emma yang cantik dan senyuman manisnya antara tarikan yang buat peminat tertarik untuk mengikutinya.

Bersuamikan seorang juruterbang bernama Shazli, Emma membuat pilihan bukan daripada kalangan selebriti sebagai pasangan hidupnya. Wajah mereka yang nampak seiras buat sedap mata memandang. Majlis perkahwinan mereka sebelum ini disambut dengan begitu meriah.

Shazli yang berimej bermisai dan berjanggut kelihatan mach0 dan kacak. Emma yang menerima cabaran untuk mencukur semua misai dan jambang suaminya itu mula membuat aksinya itu ketika Shazli sedang tidur. Melihat muka Shazli yang redha apabila jambangnya dicuk0r buat peminat terhibur.

Menerusi akaun Instagram, Emma Maembong telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau membuat challenge mencuk0r jambang suaminya. Shazli yang sedang tidur terkej0t apabila tersedar perbuatan Emma itu namun terpaksa redha. Comel sangat tengok gaya redhanya tu.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Emma dan Shazli ini menghiburkan hati peminat. Antara komen-komen mereka :

” Cik Suami npk hensem lepas cuk0r. Terbaek Emma.. “

” Mmg your Mr Hubby tkder misai, ker jambang, nmpk bby face kn.. So adorable lh both of you ni.. “

” Daripada rupa mach0, terus jadi rupa budak lepas habis SPM. Hahaha.. “

” Terbaik la asben Emma.. salute penyabar.. Kalau asben saya habis lah…. “

” Gelak jah4t gil4 masa bateri habis. Redho je la muka husband u. Hahahaha.. “

” Muka lepas cuk0r cam emma lah serius.. “

” BabyFace gettuw… Nasib Kak Emma Yg buat.. “

” Bateri habis lawak lah. Seronok betul Emma kenakan husband dia.. ”                     

Berubah terus muka Shazli bila dicukup semua misai dan jambangnya itu. Serius muka baby face sebijik macam tengok Emma versi lelaki. Apa pun, kesabaran Shazli memang comel sangat melayan kerenah Emma. Semoga ikatan kasih sayang ini berkekalan hingga ke syurga. Aamin

Untuk tontonan penuh sila klik di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong, Youtube Channel Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..