” Dah terbayang dah gelak tu macam mana.. ” – Netizen

Anzalna Nasir Kongsi Gambar Bersama Anaknya Mohamad Eidrees. Tengok Senyuman Dua Beran4k Ni, Memang Comel Dan Ceria !!

Wajah model dan pelakon jelita itu cukup dikenali ramai. Anzalna Nasir antara pelakon wanita yang pernah menyertai rancangan Dewi Remaja. Anzalna seorang yang periang dan ceria. Jarang untuk melihat Anzalna tanpa senyuman. Beliau juga adalah kakak kepada pelakon Mia Nasir dan Afifah Nasir.

Mengahwini seorang ahli perniagaan bernama Hanif Zaki. Tentu peminat masih ingat majlis perkahwinan Anzalna yang meriah dan gaun pengantinnya yang unik berwarna warni hinggakan mendapat perhatian ramai peminat ketika itu. Sehingga kini, mereka sudahpun dikurniakan seorang anak lelaki bernama Mohamad Eidrees.

Eidrees si comel berkulit putih gebu mewarisi kecantikan dan ketampanan wajah Anzalna dan Hanif. Bayi yang sungguh ceria dan suka ketawa seperti mommy nya itu. Sering kali dikongsikan Anzalna gelagat mereka berdua yang seronok bermain dan ketawa bersama.

Meninjau akaun Instagram Anzalna, telah dikongsikan sekeping gambar beliau bersama anaknya Eidrees. Mereka yang duduk di bonet belakang kerete ala-ala camping tersenyum ceria. Tengok muka gembira Eidrees tu bukan main lagi. Kalau senyum lebar macam itu, ketawanya pasti mencuit hati. Ger4m betul tengok Eidrees ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah ceria Anzalna dan Eidrees ini pasti buat ramai tersenyum. Andai bergabung ketawa dua beran4k ni mesti gamat suasana. Antara komen-komen :

” Dah terbayang dah gelak tu macam mana.. “

” Baby n mother ceria is good. mudah terhibur eahh.. “

” Comelnyer dua2, suka tgk the family b0nding Anzalna & siblings, parents, ipar duai semua.. “

” Memang betul laa.. comel dua2. Sama cantik anak dan emak.. “

” Ger4mmnyaaaa tgk yg paling happy atas beskal tu, gigi mana gigi.. “

” Kakak anzalna walaupun udah jadi momy tapi tak nampak macam momy lah. Masih nampak macam anak dar4 umur 18.. “

” Happy mommy happy baby! Giteww. thats why jd mommy em0si kena jaga kena happy selalu haha.. “

” Dia punya gelakkk sama dgn anak..Sekali tengok macam kakak dengan adik. Comel g1ler hahahaha.. “

Suka betul Anzalna dan Eidrees dapat camping walaupun atas kereta je. Senyuman yang sama manis. Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi kan. Apa pun, semoga Eidrees membesar dengan penuh kasih sayang dan sentiasa dilindungi Allah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..