” Comel Khadijah pipi temb4m dagu cantiknya.. ” – Netizen

Tomok Berkongsi Gambar Terbaru Anak-Anaknya, C0mel Betul Lah Arrian, Andra dan Khadijah Ni. Baby Khadijah Sebijik Muka Dibu, C0py Paste Sungguh Ni !!

Nama Tomok tak perlu diperkenalkan lagi kepada peminat seni hiburan tanahair. Nama Tomok cukup popular dari dulu sehingga kini. Tomok mula menceburkan diri dalam dunia hiburan ketika masih remaja. Memiliki wajah comel dan suara yang merdu ketika itu membuatkan dirinya begitu diminati oleh penggemar wanita.

Selepas berpec4h dengan kumpulan New Boys, Tomok mengorak langkah dengan bergerak solo dan menyertai satu rancangan Realiti Tv dan menjadi rezeki kepada Tomok, beliau telah merangkul gelaran juara pada rancangan tersebut. Sejak itu, nama Tomok terus melonjak naik kembali.

Pemilik nama sebenar Shah Inderawan Ismail ini telah mendirikan rumahtangga bersama pasangannya Siti Rahayu Binti Abas dan mereka telah memiliki tiga orang cahayamata. Nama Arrian dan Andra sering meniti di bibir peminat kerana keletah comel meraka yang bijak.

Bagi peminat setianya, pasti mengetahui yang Tomok sentiasa berkongsi gambar dan video anak-anaknya di media sosial miliknya. Anak terbaru dan ketiga Tomok merupakan bayi perempuan yang diberi nama Khadijah. Terkini di media sosialnya itu, Tomok berkongsi gambar Khadijah bersama abang-abangnya Arrian dan Andra.

Mari kita lihat gambar di bawah :

View this post on Instagram

arrian,andra,khadijah ❤️

A post shared by Tomok (@tomokofficial) on

Perkongsian gambar anak-anaknya daripada Tomok ini mendapat k0men-k0men daripada peminat dan netizen. Antaranya ialah :

” Bestnya depa dah dapat adik baruuuuuuu huhuhu.. “

” Keluarga bahagia, comelnya anak-anak Tomok.. “

” Cantik kening arrian, pandai khadijah pandang camera ye.. “

” Andra dah macam abang2 dah dulu kecik je dia.. “

” B0dyguard Khadijah hensem lah.. “

” Abang-abang jaga adik perempuan, cute nanti sampai besar diaorang akan cute.. “

” Yeayyyy, dibu sudah ada g4ng! C0py paste Dibu sangat.. “

” Comelnye Khadijah pipi temb4m dagu cantiknya.. “

” Muka dibunyeeee si kecik khadijah. Arrian, Andra dan Khadijah terbaik dunia dan di akh1r4t.. “

Alahai comel betul lah anak-anak Tomok ni. Semoga anak-anak Tomok membesar dengan sihat dan menjadi anak yang Soleh dan Solehah, penyejuk hati kedua ibubapa dan sentiasa menyayangi satu sama lain. Semoga Tomok juga berjaya dalam semua bidang yang di ceburi. Aminn

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..