“Dah lima orang anak, comel semuanya.. ” – Netizen

Jep Sepahtu Kongsi Gambar Sambutan Hari Lahir Anak Keduanya, Muhammad Khidir Yang Ke – 1 Tahun. Wah Baby Baru Pun Ada Juga Bersama Sambut Birthday Abang, Selamat Hari Lahir Khidir !!

Masih belum terlambat untuk kami mengucapkan tahniah buat pasangan selebriti terkenal yang sama cantik sama padan, Jep Sepahtu dan juga isterinya, Sari Yanti atas kelahiran cahaya mata ketiga mereka pada tengah bulan lalu iaitu seorang bayi lelaki.

Perkongsian khabar gembira itu dikongsikan sendiri oleh Jep dalam Instagramnya dengan meluahkan rasa syukur dan perkongsian Jep itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada rakan artis dan netizen yang tidak melepaskan peluang mengucapkan tahniah buat pasangan itu.

Terbaru, Jep telah berkongsi gambar sempena sambutan hari lahir anak keduanya, Muhammad Khidir yang ke- 1 tahun. Pada posting itu juga, Jep turut memberikan kata ucapan istimewa buat Khidir. Perkongsian terbaru oleh Jep ini telah mendapat lebih 60 ribu tanda suka sejak dimuatnaik ke Instagram.

Manakan tidak, gambar tersebut turut kelihatan Sari yang kini masih lagi berpant4ng bersama anak kecil mereka.  Hingga kini, pasangan ini masih lagi belum berkongsi wajah dan nama anak ketiga mereka kepada umum. Berseri-seri wajah Sari, walaupun masih dalam berpant4ng.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-rata turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat Khidir dan penampilan terkini Sari dan anak kecilnya juga telah mencur1 perhatian ramai. Antara komen-komen netizen adalah :

” Selamat hari lahir Khidir hensem boy. Semoga doa yg baik-baik utk Khidir dimakbulkan olehNYA, Aamiin.. “

” Happy Birthday Khidir, wah meriahnya birthday boy. Semoga membesar dgn sihat ya sayang. Tahun ni abah bagi hadiah special, dapat baby baru.. “

” Meriah tengok gambar ni, dah lima orang anak, semua comel2. Semoga keluarga ini kekal bahagia hingga ke syurga.. “

” Happy birthday buat anak abang Jep, semoga dipanjangkan usia dan sentiasa sentiasa dimurahkan rezeki.. “

” Happy Birthday Khidir, wah mummy Sari nampk cantik lah, wlaupun masih berpant4ng, b4mb4m betul tengok gaya si baby tu.. “

” Bila nk tnjuk muka baby baru, nak tahu juga nama apa. Comel Sari, nampak mcm kakak kepada anak-anak jer, haha.. “

” Comel laaa family Ucop dan Milah ni, hihihihi rindu plk lakonan Jep dan Sari dalam JKK. Selamat hari lahir Khidir.. “

Wah meriah betul tengok keluarga Jep, baby baru pun ada juga tu. Selamat Hari lahir buat Muhammad Khidir yang ke-1 tahun. Didoakan semoga Khidir membesar menjadi anak yang soleh buat kedua orang tuanya, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Jep Sepahtu, Sari Yanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..