” Dah dah, mengig4u budak tu kang… Si Baasit pun layankan je abah dia.. “

Vide0 Jep Sepahtu Dod0ikan Anaknya Baasit Al Haq Tidur Buat Netizen Tergel4k. Amb0i Bukan Main Lagu Dia. Lena Sungguh Macam Ni !!

Sebut sahaja nama Jep Sepahtu, pastinya semua orang mengenali pelawak terkenal ini. Terkenal dengan kumpulan lawak Sepahtu, Jep juga merupakan seorang penyampai radio Sinar FM. Mempunyai aur4 pelawak yang kuat, Jep dilihat sebagai seorang yang amat menghiburkan.

Apa sahaja perkataan yang terkeluar dari mulutnya itu pasti menjadi lawak. Sering sp0ntan dalam membuat pvnchline tidak kira samada di set penggambaran Sepahtu Reunion, di konti radio mahupun di rumah, aks1 lawak Jep pasti akan mengundang tawa peminat.

Jep yang menikahi Sari Yanti pada tahun 2017 kini mempunyai seorang anak hasil perkongsian hidupnya bersama Sari yang diberi nama Dariya Inara. Juga turut menjaga dua orang anak Sari daripada perkahwinan Sari yang terdahulu iaitu Basit Al Haq dan Barr Al Aliy. Gelag4t Jep bersama anak-anaknya ini sering dikongsikan oleh Sari dan keakraban mereka memang jelas kelihatan. Penyayang dan berjiwa abah-abah sungguh Jep ni.

Menerusi akaun Instagram, Jep Sepahtu telah berkongsikan satu video beliau sedang mendod0ikan Baasit tidur. Nyanyiannya di dalam loghat Perak itu buat ramai tertawa. Alahai Jep musim-musim kena kuar4ntin ni pun sempat lagi dia melawak. Penghibur sungguh !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t Jep mendod0ikan anaknya itu. Antara k0men-k0men netizen :

” Kelakarla si baasit layankan je abah dia.. “

” Si Baasit pun layan je.. ” 

” Basit umur berapa? Takdo kojo si jep ni haha.. “

” Macam jam loceng kuatnya mendod0i pun.. “

” Alaa manja sangat.. “

” Lena terus anak tu… Lena ke pengs4n eak.?.. “

” Hebat hang ulek budak hahahha.. “

” Manja anak papa jep ni… Untunglah… Hehe.. “

” Dah dah, mengig4u budak tu kang… “

Lucu sungguh perang4i si Jep ni. Memang let1h gelaklah ada abah macam Jep ni. Untung sungguh dapat abah kaki manjakan anak gini. Layankan jela Baasit. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Jep sekeluarga sentiasa dilind0ngi dari seb4rang wab4k dan bahagia selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu, IG Sari Yanti by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..