” Dah besar bud4k-bud4k tembikai ni, comel sangat.. ” – Netizen

Farahanim Razak Berkongsi Video Serta Gambar Anak Kembarnya, Amina Raissa Dan Amira Raissa Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mereka Yang Ke-3. Dah Besar Kembar Ni Yer, Comel Sangat Tengok !! 

Wajah model dan personaliti TV, Farahanim Razak sudah tidak asing lagi. Farahanim yang lebih mesra dengan panggilan Anim telah mendirikan rumah tangga bersama doktor gigi yang bernama Arif Aizudin. Hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan anak kembar perempuan yang begitu comel.

Hasil tinjauan di akaun Instagramnya, Anim ada memuatnaik video serta gambar sambutan hari lahir anak kembarnya yang dilangsungkan secara kecil-kecilan di rumah. Amina dan Amira nampak sangat comel dengan rambut bert0cang.

Tarikh 24 Januari genaplah usia si kembar ini 3 tahun. Dalam video tersebut, jelas kelihatan Amina dan Amira teruja dan seronok ketika menerima kek yang bertemakan baby shark oleh Anim dan suami. Kedua mereka nampak tidak sabar untuk makan kek tersebut.

Lebih menarik perhatian apabila salah seorang kembar tersebut membuat bunyi ‘Aumm, Aumm’ sewaktu menyanyikan lagu baby shark. Alahai, comel sangat mereka berdua ini. Nampak betul mereka menyukai dekorasi kek tersebut.

Jom ikuti perkongsian video dan gambar di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Anim mendapat banyak tanda suka daripada peminat. Rata-rata mereka meninggalkan ucapan hari lahir pada ruangan komen. Antara komen-komen mereka adalah :

” Happy birthday raissa, dh besar dh depa dua, follow dari baby lagi.. smoga jadi anak yg baik.. “

” Happy birthdayy twinie mina and mira… dah tiga tahun rupanya asyik tengok perkembangan si comel tembikai ni, semoga menjadi anak anak yg solehah.. stiap hari mesti cari story sbb gewr4m.. “

” Happy birthday Raissa twin… semoga menjadi anak yg solehah & berjaya dunia akhir4t.. sekejap je dah big girls.. happy always ok.. “

” Comey nye masya Allah, Cantiknyaa rambut, Suka part auwmm auwmm~ tu. lawakkk, Comel sangat niiiii.. nasib laa aunty Ada anak girl jgk tau.. “

” Pibeday rara nana… cepatnyaa besar tiga tahun dah.. happy birthday to the most adorable twins, Dah besar bud4k2 tembikai nie. Dah mcm kakak2. Ingat dulu2 boolat je.. “

” Yang pakai jam and rantai tu amina eyh.. hahah.. dah 3 tahun twins ni but still tak dapat nak cam mana 1.. btw happy birthday raissa twins.. “

” Comel nya suka teng0k cantik sangat, Happy birthday aminaa amiraa aunty tengok awk dari umur 3 bulan2 lagi sampaii skrg da 3 5tahun da diaa.. “

Cepat sahaja masa berlalu, semestinya Anim juga tidak sabar melihat anak kembarnya itu membesar. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Amina dan Amira membesar menjadi anak yang solehah serta membahagiakan kedua ibu dan bapa selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farahanimrazak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..