” Daddy’s little princess sangat ni, sama senyuman dengan Keith.. ” – Netizen

Wajah Terbaru Anak Keith Foo, Skylar Raymond Foo Raih Perhatian Peminat. Wah Semakin Cantik Si Kecil Ni, Senyum Tu Iras Daddy Sangat !!

Meninjau akaun Instagram Keith Foo, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan screensho0t voice call antara Keith dengan anak perempuannya, Skylar Raymond Foo. Sky yang menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke 4 ini meraikannya hanya dengan panggilan telefon sahaja kali ini.

Keith turut menulis di kapyennya sambutan kali ini secara virtual sahaja untuk puteri kesayangannya. Keith yang kini bergelar duta kepada produk kecantikan kulit bersama pelakon cantik, Natasha Hudson. Umum mengetahui, Sky adalah anak hasil perkahwinan Keith bersama bekas isterinya, seorang model bernama Kim Raymond.

Mereka yang sudahpun berp1sah dan membawa haluan masing-masing, namun sehingga kini masih lagi kekal berhubungan baik demi kegembiraan Sky. Kerap dikongsikan Keith gambar mereka bercuti dan melakukan aktiviti bersama-sama. Paling terbaru adalah gambar ketika mereka bertiga menyambut perayaan Kristmas, Disember tahun lalu.

Kira-kira seminggu yang lalu, Keith juga ada berkongsikan gambar Sky bersama kedua ibu bapanya yang menetap di Gemas. Banyak juga video yang memperlihatkan gelagat Sky ada dimuatnaik di akaun sosialnya itu. Melihat wajah Sky, ramai peminat yang menyatakan wajahnya saling tak tump4h seperti Keith.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Sky yang sedang tersenyum ketika video call dengan Keith ini nampak manis sekali. Ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” She really looks like her daddy. Beautiful.. ” – Vince Chong

” Sama muka macam ayahnya. So cute, like daughter like father. Have a lovely birthday pretty Skylar.. “

” Her smile exactly looks like her father, happy birthday cutie. May god bless you and happy always.. “

” Selamat hari lahir gadis cantik semoga dipanjangkan umur sihat selalu, semoga menjadi anak yang solehah dan semoga menjadi anak yang pintar.. “

” Happy birthday for keponakan om Dude. Semoga sihat selalu, makin pintar, berguna untuk sesama. Aamin.. “

” Happy birthday Sky. Comelnya sama senyuman dengan Keith, seiras sangat. Semoga gembira selalu Sky.. “

” Wow her eyes, beautiful. Sama la senyuman ank awak keith. So cute princess Sky, happy bithday cute.. “

” Daddy’s little princess sangat ni, muka sama je. Happy birthday Skylar. She is so adorable and so pretty girl.. “

Semakin comel si kecil Sky ini dan senyumannya itu seiras sangat dengan daddynya. Mata Sky juga cantik sekali dan pastinya Sky bakal secantik ibunya dewasa nanti. Apa pun, selamat ulangtahun kelahiran untuk Skylar dan semoga membesar menjadi anak yang berguna dan gembira bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Keith Foo 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..