” Comelnya kak Abil. Terpancar kegembiraan yang ikhlas.. ” – Netizen

Penampilan Nabila Huda Yang Cantik Berhijab Di Atas Cruise Raih Perhatian Peminat. Alahai Manisnya Abil, Doa Yang Baik-Baik Ok !!

Siapa yang tidak mengenali Nabila Huda binti Suhaimi atau lebih dikenali sebagai Nabila Huda iaitu anak kepada penyanyi terkenal lagenda r0ck utama, iaitu Amy Search. Nabila seorang selebriti yang disenangi ramai kerana peribadinya yang mudah terhibur dan sentiasa manis tersenyum membuatkan ramai orang menyukainya.

Terbaru, Nabila memuatnaik satu gambar dirinya memakai hijab di atas cruise itu telah menarik perhatian peminat-peminatnya. Di dalam gambar tersebut, Kelihatan Nabila yang memakai tudung berwarna soft pink dan mengenakan gaun yang labuh membuatkan ramai memuji penampilannya itu.

Di dalam gambar tersebut juga, Nabila dilihat bersama dengan seorang rakan lelakinya. Jelas kelihatan keceriaan dan kegembiraan di riak muka Nabila yang dilihat semakin manis dan ayu dengan penampilan berhijabnya itu.

Hasil tinjauan kami di Instagram, Nabila ketika itu nampaknya berada di Langkawi untuk proses pengambaran bersama rakan-rakan artis yang lain. Gambar Nabila yang begitu manis mengenakan hijab itu telah mencur1 tumpuan ramai peminat.  Pastinya, gaya Nabila dengan berhijab itu membuatkan penampilan dirinya bertambah sopan dan kelihatan begitu ayu.

Jom kita ikuti perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Apa yang seronok sangat tu ek?🤣

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Lagi Gambar yang dikongsikan oleh Nabila dengan gaya santainya. Manis dan ayu !

Perkongsian Nabila itu telah mendapat ribuan likes daripada ramai peminatnya. Ramai memuji gaya Nabila yang mengenakan hijab itu dan latar belakangnya yang begitu cantik . Tidak kurang yang mendoakan supaya Nabila terus kekal dengan penampilan berhijabnya itu. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Haah apa yg seronok sgt tu.. Sy yakin Insha Allah one fine day abil akan menutup aur4t dgn baik.. Sebab ramai yg mendoakan.. ”

“ Kita tengok pun tau seronok.. Huwaaa.. Bestnyaaa.. Comelnya kak Abil.. Terpancar kegembiraan yang ikhlas.. ”

“ Tgk gambar ni.. I pun auto gelak.. Tapi apa yg kelakar sangat tu ye.. Tapi nk gelak juga.. Mokcik Kiah kah tuh.. Nak ikot skli gelakkkkk.. ”

“ Akak abil tol4k die kasi mandi hahaha bru best.. Kat mane ni.. Happynya dia.. Pipi pau.. Aku kalau str3ss mesti tgk ig nabila huda.. Gelak dia tu dgn aku2 skali gelak.. ”                                                  

“ Seronok nya depa.. Hati2.. Alhamdulillah.. The real beauty appears in real syariat.. Cantiknya.. Abil.. Kite suka awak.. Pakai apa pun elok.. ”

“ Kak stay pakai tudung tau lagi.. Lawa.. So sweet.. Cantiknya diaa.. Ada view laut lagi.. Macam best je.. Dekat mn tu.. ”

“ Cantik nya Kaka abil Nabila Huda.. Nama yang sama seperti anak saya baraqallah selalu ya Kaka Nabila Huda.. Semoga selalu dalam lindungan nya Allah amiin ya.. ”

Alahai, cantiknya Nabila apabila melihat imejnya berhijab seperti ini. Pastinya ramai yang mendoakan yang terbaik untuk Nabila memilih berhijab sepenuhnya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Nabila sentiasa sihat, gembira dan berjaya dalam apa jua yang dirancang dan diusahakan.

Silakan SHARE..

Sumber: IG kupu_kupu

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..