Connect with us

Artis / Selebriti

” Comelnya dia, manja dia dengan atok.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Bersama Atoknya Di Perth, Australia Raih Perhatian Ramai. Part Tengah Solat Tu Boleh Pula Isaac Nak Jadi Imam, Alahai Pandai Sangat Dia !!

Beberapa hari yang lalu, Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza telah pulang ke Perth, Australia untuk melawat ibu bapa Zahirah di sana. Kepulangan mereka ke sana merupakan satu kejutan, mereka pulang tanpa pengetahuan ibu bapa Zahirah.

Meninjau ke akaun Instagram, p0sting terbaru ibu Zahirah iaitu Maslinda Yusoff memaparkan momen-momen Isaac bersama atoknya telah meraih perhatian ramai. Isaac dilihat agak manja bersama atoknya ini dan momen yang dikongsikan merupakan memori indah Isaac.

Antaranya ialah ketika mereka makan bersama, keluar bersama dan juga solat bersama. Walaupun atok Isaac ini merupakan atok tiri tetapi kasih sayang dan kemesraan mereka seperti atok dan cucu kandung. Comel sangat gelagat Isaac meluangkan masa bersama atoknya.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 3 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Pastinya masa yang ada diluangkan sebaik-baiknya untuk melepaskan kerinduan kerana jarang sekali dapat berjumpa.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang geram melihat gelagat comel Isaac bersama atoknya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Ijack nak jadi imam eh.. Dok ulang2 tgk video ni syok plk kak. Bijak cucu kak.. Moga menjadi anak yg soleh.. aamin2.. “

” Lesung pipit tu cute sgtt.. Manja dgn atuk dia yg video last dia ckp “pening Ijack” ke? comel sangat ijack ni.. nak jadi imam pula.. “

” Alahai sejuk perut ibu yg mengandungkn awak ijack… alhamdulillah ank soleh.. Alhamdulillah comelnya Ijack nk solat.. “

” Comel dan handsomenya isaac. Geram tengok keletah dia. Sweet moment with atok. Omma pun mesti jeles kan. So cute both.. “

” Ijack yang bijak. Mesti rindu dengan atok dan oma. Berkepit sahaja je dia. Solat tu comel sangat .. “

” Cutenya ijack. Ke mana shj dengan atok dan oma. Bijak budak ijack ni. Mana tak rindu kat cucu cmni .. “

” Alahai comelnya dia nak solat err.. Issac nk adik … sunyi tkde teman main.. Oh my god, ” pening ijack”. so cute.. Comellah ijack.. geram je tgk dia.. “

Isaac juga dilihat sangat bijak dan sudah petah berkata-kata. Kanak-kanak seusia Isaac ini sememangnya seronok untuk dilayan kerana ada sahaja keletah yang menghiburkan. Tambahan pula Isaac merupakan satu-satunya cucu dalam keluarga Zahirah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maslinda Yusoff

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT